To je to što me zanima!

Šuker se ulizuje: Hajduk je sve jači i to nas sve jako raduje...

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza održao je govor na jučerašnjoj sjednici skupštine HNS-a, a nakon nje je između ostalog pričao i o izborniku Daliću te Hajduku
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić ima potporu HNS-a i naše neograničeno povjerenje. Kad je riječ o puštanju igrača nakon prve utakmice s Peruom, vidjeli ste po društvenim mrežama da se neki igrači nisu odmah vratili kući, rekao je Davor Šuker nakon skupštine Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je pričao o financijskom stanju saveza, a njegovi kolege između ostaloga i o obnovi travnjaka na hrvatskim stadionima.

No Šuker se nakon sjednice osvrnuo i na gostovanje reprezentacije u SAD-u uz naravno za njega neizbježnu zaradu na spomenutoj turneji.

SKUPŠTINA HNS-A Šuker najavio obnovu terena, HNS je u gubitku 5,6 mil. kuna

- Da možemo, izbrisali bismo poraz od Perua, ali naše zadovoljstvo tom turnejom je veliko jer HNS je tamo zaradio ogroman novac.

Nije Šuker mogao zaobići ni odnose s Hajdukom.

- Ako se netko ne odazove na 10 poziva na sastanak, nije problem u nama. No Hajduk je sve jači, i to nas sve raduje. Žao nam je što predstavnici Hajduka nisu došli, jer skupština je mjesto gdje i Hajduk može izreći svoje stavove. Primjerice, Dario Šimić otvoreno je pristupio HNS-u i njegovi su dobronamjerni komentari, pa i kritike, dobro prihvaćeni. Hajduk je sve rekao svojim priopćenjem, oni se ne mire s rezultatima izbora i odlukama nadležnih tijela, ali to je gubitak za sve ljubitelje nogometa i sporta - zaključio je Brend.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Danko_Bananko 07.04.2018.

    Šta još nema nikakav članak o utakmici Jogurt - Lokomotiva? A baš sam htio napisati kako će Lokosi opet biti pokradeni u školjki, kao i uvijek dosad i da stavljam glavu na panj da bude tako.

  • jarac68-d 07.04.2018.

    Halo što je s glavom...

  • 07.04.2018.

    Nije im dobro kad ih se kritizira nije dobro kad ih se hvali. Možda najbolje nek se otcjepe pa nek žive u svojoj dalmatinskoj džamahiriji. Ali nek uzmu i ove svoje lopove i političare. Dosta su pljačkali cijelu Hrvatsku. Nek sad pljačkaju samo Dalmaciju a Hajduk nek svoja prvenstva igra sa Šibenikom i Zadrom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare