To je to što me zanima!

Šuker, Zidane i druge zvijezde utakmicom pomogli Filipinima

Bila mi je čast što sam mogao sudjelovati u akciji za pomoć Filipinima. Bilo mi je drago vidjeti stare prijatelje i biti u ovoj momčadi, rekao je Šuker nakon humanitarke
Vidi originalni članak

Švicarski Bern sinoć je bio domaćin tradicionalnoj All Star utakmici protiv siromaštva, a u 11. izdanju susrele su se najveće nogometne zvijezde pod vodstvom Zinedinea Zidanea te All Star momčad domaćeg Young Boysa.

U utakmici, kojoj je od prodaje ulaznica cilj skupiti prihod za stanovništvu potresom pogođenih Filipina, nastupile su najveće svjetske zvijezde u mirovini. Tako su u Bernu zaigrali Zidane, Ronaldo, Figo, Maldini, Nedved, Hierro, nogometašica Marta, a među njima bio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Bilo je prekrasno igrati za tako važnu svrhu. Bila mi je čast što sam mogao sudjelovati u akciji za pomoć Filipinima. Bilo mi je drago vidjeti stare prijatelje i biti u ovoj momčadi. Dan je prošao u veselju i smijehu, a rezultat je najmanje važan - rekao je za HNS-ovu službenu stranicu Šuker nakon utakmice.

Iako je rezultat bio u drugom planu, gledatelji nisu bili zakinuti za golove jer je završilo 8-6 za Zidaneovu momčad. Zabijali su Vieri, Nuno Gomes, Zidane po dva, Sükür i Djorkaeff po jedan, a hat-trick za domaćina zabio je Švicarac Chapuisat.

Šuker se nada da će se takva utakmica odigrati i u Hrvatskoj.

- Razgovarao sam i s UNDP-om (United Nations Development Programme) o mogućnosti da bismo i u Hrvatskoj organizirali jednu sličnu humanitarnu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • limex1989 05.03.2014.

    al ovdje se vidi kako se igrao nekada nogomet...(ne mislim prije 100 godina...prije 10-15...) ovaj Chipusait igra bolje nego neki vrhunski napadaci danasnjice...svaka cast svima...predobro ih je glledati...od svih ovih golova barem 10 je prava izradjena akcija...

  • strmi007 05.03.2014.

    Tako treba

  • nopliz, nopliz 05.03.2014.

    nećeš šukeru valjda na sramotnom maksimiru održati tu utakmicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare