To je to što me zanima!

Šuker: Znam da Real želi Luku, nadam se da će ga i dovesti...

Davor Šuker je za AS pričao je o veznjaku hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću. Šuker je rekao kako bi transfer Luke u Real bio idealan za naš nogomet
Vidi originalni članak

Luka Modrić mogao bi postati prvi hrvatski nogometaš koji je nakon Davora Šukera odjenuo dres Real Madrida. Kako se legendarna "devetka" osjeća zbog toga?

- Sjajno. Nadam se da će Luka potpisati. Bilo bi to idealno za hrvatski nogomet. Mlad je, talentiran i odlaskom u Real postao bi još veći uzor klincima - rekao je Davor Šuker za španjolski AS i dodao:

- Znam da Real želi Luku i nadam se da će ga dovesti. Luka može podići igru Reala, a svaki klub koji ga dovede bit će jači i kompletniji s njim u momčadi.

Šuker smatra kako Jose Mourinho zna što čini, a kao realovac i budući predsjednik HNS-a želio bi da Luka pomogne "kraljevskom klubu" u osvajanju što većeg broja trofeja.

- Neka to naprave s Lukom u momčadi kao s jednim od ključnih igrača. To bi bilo lijepo. Znam da je Luka pravi igrač za Real, a Real pravi klub za njega - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • user_182982 27.06.2012.

    luka treba otpustiti ručnu kočnicu i pres tati misliti kako je on velika zvijezda te davati svoj maksimum u svakoj utakmici

  • njonjo 27.06.2012.

    Najstrasnija mu je recenica gdje kaze da je buduci predsjednik HNS, PA JEL SE MORA BIRATI ILI SAMO TAKO PREKO VEZE. Stimac izbornik , Suker predsjednik a jel smo ga najebali.

  • neznalac 26.06.2012.

    zna suker - on je brand u europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare