To je to što me zanima!

Šukerovi hvalospjevi Alexisu: Jedan od najboljih u Engleskoj

Predsjednik HNS-a i nekadašnji napadač Arsenala Davor Šuker imao je samo riječi hvale za Čileanca Alexisa Sáncheza koji je odlučio dvoboj protiv QPR-a u petak...
Vidi originalni članak

Arsenal je jučer pobijedio QPR 2-1, a ponovno je u središtu pozornosti bio Alexis Sánchez. Čileanac je prvo promašio jedanaesterac, ali se nešto kasnije ipak upisao u strijelce. Pohvala na račun njegovih igara u posljednje vrijeme sve je više, a biranim riječima o njemu je govorio i Davor Šuker.

- Imao sam priliku gledati ga četiri puta ove sezone, dvaput protiv Borussije Dortmund. Doima mi se kao fantastičan igrač koji puno daje za momčad. Mislim da Alexis nema granica u Engleskoj. Radi se o mladom igraču koji može dati puno više i ostvariti velike dosege u Engleskoj i Europi. Nesumnjivo je sada jedan od najboljih igrača Premiershipa - rekao je predsjednik HNS-a za El Mercurio pa dodao:

- On je daleko najbolji igrač Arsenala. Kada je inspiriran, daje još više zamaha momčadi. On je drugačiji igrač.

Šuker je iskoristio priliku pohvaliti i trenera "topnika" Arsènea Wengera koji je i njega trenirao u vrijeme boravka na Highburyju (1999./2000.).

- Wenger je trener koji zna odigrati utakmicu s igračima kao što je Sánchez. S njim će doći daleko jer će Alexis s njim još više rasti.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • tomicalomica 28.12.2014.

    Igracina je nema sta , samo se nadam da nema propuh u glavi kao jedan nas proslavljeni bivsi centarfor.

  • mata86 28.12.2014.

    igracina,zvijer...skupa sa hazardom najbolji u premiershipu...sta jim je radio to treba samo sjest i uzivat.kako bi ja volio da jednom igraju zajedno sanchez-hazard koji bi to tandem bio uhuh

  • strmi007 27.12.2014.

    Igra ka zvijer

Komentiraj...
Vidi sve komentare