To je to što me zanima!

Šukeru, pa što je ovo?! Ćosića i novinare izbacio je iz hotela?!

Prijava u hotel u Eskisehiru uoči utakmice Hrvatske i Turske za petoricu novinara HRT-a, među kojima je bio i Drago Ćosić, činila se kao rutinska stvar, gotovo kao hrvatska pobjeda protiv Kosova
Vidi originalni članak

Kad nakon 12 sati puta dođeš do hotela i shvatiš da je čaj jedino što ćeš tamo dobiti, iako je smještaj plaćen još 24. kolovoza, napisao je HRT-ov novinar Marko Šivak na svom Facebooku. Nemoguće? Promislite još jedanput, itekako moguće.

Prijava u hotel u Eskisehiru uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Turske za petoricu novinara nacionalne televizije, među kojima je bio i Drago Ćosić, činila se kao rutinska stvar, gotovo kao hrvatska pobjeda protiv Kosova.

No, novinare je na recepciji hotela Hilton, u kojem su ranije rezervirali i platili smještaj, dočekala vijest da moraju potražiti drugi hotel. Ništa im nije bilo jasno, sat i pol čekali su da im netko pojasni o čemu se radi i zašto ne mogu ući u hotel koji su platili.

- Već smo isplanirali, noćit ćemo na foteljama u lobiju. Čekamo: pod a) pismenu izjavu Hiltona Garden Inn zašto nas ne žele primiti ili pod b) generalnu managericu hotela da dođe razgovarat s nama - objavio je na Facebooku Marko Šivak. 

Navodno je zabrana stigla s vrha, Davor Šuker ne voli kad su novinari u istom hotelu s reprezentativcima pa je ekipa HRT-a morala tražiti novi smještaj.

I pronašla ga je u blizini...

Idi na 24sata

Komentari 117

  • 779d4u 06.09.2017.

    koji šerif ,moj sinko...koliko ih je ? jedan ode eto drugog...

  • cooltouch 06.09.2017.

    znači platili su našim novcem smještaj - šuker ih je izbacio i - onda su opet našim novcem platili smještaj!!! Doklr više te arogancije....Šker isto o sebi puuuuuno previsoko misli kao cijeli hns, novinari isto za slušati nisu ti komentari repke.

  • yeslittleduck 05.09.2017.

    S t o k a grubog zuba....

Komentiraj...
Vidi sve komentare