To je to što me zanima!

Sukob na treningu Herthe: 'Sa Šimunićem je stalno bilo tako'

Berlinski klub u zoni je ispadanja u Bundesligi, a uoči teškog gostovanja kod jakog Wolfsburga, na treningu su se porječkali Thomas Kraft i Ronny. Trener ih je smirio
Vidi originalni članak

Nije to bilo ništa strašno. Pa sa Šimunićem je svaki trening tako izgledao, rekao je Pal Dardai, trener berlinske Herthe, nakon što je u javnost procurila informacija da su se Thomas Kraft i Brazilac Ronny sukobili na treningu. 

Golman Kraft prigovorio je svojem veznjaku, kojem se to nije svidjelo, pa je u seriji uvreda došlo do uzvika poput: 

- Dođi ovamo, šup...! 

Ronnyjev poziv Kraft bi i prihvatio da se nisu umiješali ostali igrači i trener Dardai. Mađar je od 1997. pa sve do 2011. godine bio igrač Herthe, devet godina dijelio je svlačionicu s Josipom Šimunićem, pa ne misli da je sukob njegovih igrača toliko loša stvar. 

- To je sve dio nogometa. Posada je preživjela, na neki način je i dobro da je zaiskrilo - zaključio je Dardai. 

Hertha je uoči 21. kola na 17. mjestu u Bundesligi, bolja samo od Stuttgarta, ali i to se može promijeniti jer u sljedećim kolima berlinski klub igra protiv drugoplasiranog Wolfsburga i petoplasiranog Augsburga. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • gospic1 20.02.2015.

    Josip je LEGENDA>

  • nikluk20 20.02.2015.

    da je utakmica valjali bi se pola sata na travi..... ali kad je trening mogu i zubi letit ali imaju dovljno snage da nastave dalje....

  • Diego Simeone 20.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare