To je to što me zanima!

Sun: Igrači Manchester Cityja žele Mancinijevu smjenu...

Neuspjesi u posljednja dva kola engleskog nogometnog prvenstva uvjetovali su lavinu nezadovoljstva u svlačionici Manchester Cityja, piše The Sun...
Vidi originalni članak

U roku od tjedan dana City je poražen od Arsenala na svom travnjaku s 3-0, te potom na gostovanju kod Wolverhamptona 2-1, a za spomenute poraze igrači glavnog krivca vide u menadžeru Robertu Manciniju.

- Više praktički nema igrača u svlačionici koji razumije Mancinija, vlada potpuni nered. Momčadski duh se raspada jer više nema respekta prema menadžeru i neki su igrači već počeli nagađati kada mi mogao biti smijenjen. Ne znaju ni sami koga bi željeli na klupi, samo žele da Mancini ode - kazao je anoniman izvor blizak Cityju za londonski tabloid.

Dokaz da sve nije idealno u svlačionici kluba bogatih arapskih vlasnika je sukob Yaye Tourea i Jamesa Milnera u tunelu nakon prošlotjedne utakmice protiv Arsenala, kao i koškanje Emmanuela Adebayora i Vincenta Kompanyja u subotnjem dvoboju protiv Wolverhamptona.

U svakom slučaju, talijanskom treneru koji je preuzeo klupu "građana" u prosincu prošle godine, dani bi mogli biti odbrojani ukoliko se slabiji rezultati nastave. 

Cityju predstoji težak raspored i tri utakmice u samo osam dana, a sve će kulminirati gradskim derbijem s Manchester Unitedom 10. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare