To je to što me zanima!

Bez brige, u četvrtak bez kiše! Odlično vrijeme čeka Vatrene

Neka vas ne buni kišno sivilo i temperatura ispod deset stupnjeva, danas su zadnji trzaji ružnog vremena. Za Hrvatska-Azerbajdžan Zagreb će se u četvrtak probuditi sunčan i topliji. Idealno vrijeme za navijati na Maksimiru
Vidi originalni članak

Još dva dana do početka novog ciklusa izazova za svjetske velemajstore, za srebrnu hrvatsku nogometnu reprezentaciju pod ravnanjem maestra Luke Modrića.

Hrvatska protiv Azerbajdžana igra u četvrtak od 20 i 45 na maksimirskom stadionu, a u ponedjeljak se vrijeme 'pobunilo', temperatura pala, na Jadranu je krenula bura, a u unutrašnjosti i snijeg.

Rijekin nogometaš Župarić je na izletu u Zagreb zapeo u snijegu, suigrači Tomečak i Velkovski su ga morali izvlačiti tj. gurati da se pokrene sa benzinske pumpe...

POGLEDAJTE VIDEO Riječani zaglavili u snijegu: Ma, samo smo pomagali suigraču...

Ali neka vas ne buni kišno sivilo i temperatura ispod deset stupnjeva, danas su zadnji trzaji ružnog vremena. Za utakmicu Hrvatske i Azerbajdžana, Zagreb će se u četvrtak probuditi sunčan i topliji.

Idealno vrijeme za navijati na Maksimiru, da dobijemo Azere pa na ta tri boda u nedjelju u Budimpešti dodamo pobjedu i nad Mađarima. Čeka nas sjajno vrijeme, sunčano, 13-14 stupnjeva... U četvrtak: svi na Maksimir, igraju Vatreni!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Inati_se_slavonijo 19.03.2019.

    Ulaznica je kupljena davno,sve i da padaju sjekire neće me spriječiti da odem na tekmu.

  • Dino Laurentis 19.03.2019.

    Sramotno da Hrvatska nije u stanju sagraditi pristojan stadion u glavnom gradu Hrvatska!

  • jakse 19.03.2019.

    Hrvatska ✌✌✌✌

Komentiraj...
Vidi sve komentare