To je to što me zanima!

Sunderland u siječnju ide po reprezentativca Nikicu Jelavića

Kako piše The Journal, Jelavićevo se ime pojavilo na Sunderlandovom popisu želja nakon što je klub prošli tjedan napustio napadač Gyan koji je otišao na posudbu
Vidi originalni članak

Premierligaš Sunderland mogao bi u siječnju u svoje redove pokušati dovesti hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikicu Jelavića (26)...

Kako piše The Journal, dnevnik sa sjedištem u Newcastleu, Jelavićevo se ime pojavilo na Sunderlandovom popisu želja nakon što je klub prošli tjedan napustio ganski napadač Asamoah Gyan koji je otišao na posudbu u Al-Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

The Journal također otkriva da je napadača Rangersa u posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka pokušao dovesti i Newcastle, ali je škotski klub odbio ponudu, baš kao i onu službenu koju je poslao Leicester.

Jelavić je prošlo ljeto došao u Rangers iz bečkog Rapida. U 28 dosadašnjih nastupa u škotskoj Premierligi postigao je 18 golova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Man United 15.09.2011.

    Bolje mu je u Rangersima...jedino ako ga traži neki bolji klub..

  • gladijator 14.09.2011.

    Nemoj tamo, možeš ti u bolji klub. Bilo di i Dinamo je bolji klub, u LP Real ga ga jedva dobije, na vodstvu od 0:1 zadržava loptu i čeka kraj da ne dobije gol. Predobar si ti za Sunderland!

Komentiraj...
Vidi sve komentare