To je to što me zanima!

Sunsi i dalje vodeći na Zapadu, Bullsi srušili Lakerse u derbiju

Momčad Darija Šarića imala je čak devet igrača s dvoznamenkastim brojem poena. Najviše iz pobjedničke momčadi ubacio je JaVale McGee koji je na parketu proveo tek nešto više od 15 minuta
Vidi originalni članak

Phoenix Sunsi očito ne misle stati, barem u regularnoj sezoni. Noćas su u Footprint Centeru pali (137-106) Charlotte Hornetsi uz odličnu predstavu domaćina na obje strane parketa.

Pazite sad, momčad Darija Šarića imala je čak devet igrača s dvoznamenkastim brojem poena. Najviše iz pobjedničke momčadi ubacio je JaVale McGee (19 poena, sedam skokova) koji je na parketu proveo tek nešto više od 15 minuta.

LUDA ZAVRŠNICA NBA Hrvatska: Čudesna Šibenka stigla minus 15 dvije minute prije kraja pa ipak izgubila!

U najzanimljivijoj utakmici večeri Chicago Bullsi srušili su kod kuće Los Angeles Lakerse s 115-110 uz briljantnu predstavu DeMara DeRozana (38 poena, četiri skoka, šest asistencija), dok je na drugoj strani odličan bio LeBron James (31p, 14s, 6a), kao i Carmelo Anthony (21 poen, pet skokova).

Bullsi su pobjedom prekinuli niz od dva uzastopna poraza, dok su Lakersi upisali drugi uzastopni poraz na gostovanju nakon što su u subotu izgubili u Minnesoti.

DEVETORICA NETSA ZARAŽENO Proboj korone među momčadi iz NBA lige: Odgodili pet utakmica

Nema Luke Dončića, nema ni pobjede! Dallas Mavericksi izgubili su sa 111-105 na gostovanju kod Timberwolvesa, kojima je to bila četvrta uzastopna pobjeda. U uzbudljivoj zadnjoj dionici domaćin je bio kvalitetniji uz veliku pomoć Karla Anthonyja Townsa koji je ubacio 24 poena, uz sedam skokova i šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • luđakneki 20.12.2021.

    Kad će Saric na teren?

Komentiraj...
Vidi sve komentare