To je to što me zanima!

'Super Bayern osvojio naslov u noći Robbenova iskupljenja'

'Super Bayern' zasluženo osvojio naslov u noći Robbenova iskupljenja, naslov je na Eurosportu, dok španjolski El Pais ima kratak, ali jasan naslov 'Konačno, Robben'
Vidi originalni članak

Pobjedu Bayerna u finalu Lige prvaka na Wembleyu popratili su mnogi svjetski mediji. Njemački Kicker je izašao s naslovnicom na kojoj je slika Lahma i Scweinsteigera uz naslov 'Trijumf'.

- Robben pogodio u srca navijača Borussije - naslov je Bilda, koji posebno ističe kako je Nizozemac napokon uspio pobijediti u jednom finalu, nakon gubitka Svjetskog prvenstva 2010. godine i dvije Lige prvaka (2010. i 2012. godine).

Robbenovo 'iskupljenje' na naslovnici je i Eurosporta, kao i većine nizozemskih, ali i španjolskih medija.

- 'Super Bayern' zasluženo osvojio naslov u noći Robbenova iskupljenja - naslov je na Eurosportu, dok španjolski El Pais ima kratak, ali jasan naslov: 'Konačno, Robben'.

El Pais ima zanimljiv osvrt i na situaciju koja će dočekati budućeg trenera Bavaraca Pepa Guardiolu.

- Samo bivši trener Barcelone se može nadati da može bolje od ovoga, pišu Španjolci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_58193 26.05.2013.

    evo ljudi molim vas pogledajte zanimat će vas ;) http://www.youtube.com/watch?v=RPQEAFQLbnc&feature=youtu.be dakle, video utakmice sa golovima sa HRTa i legendarnim nam Dragom Ćosićem. Snimano kamerom da uefa ne bi obrisala videozapis. STOP UEFINOM BRISANJU DRAGE ĆOSIĆA ;)

  • biberrr 26.05.2013.

    Robben je imao lani dva katastrofalna poluvremena,a ove sezone jedno slabo,a drugo fantastično poluvrijeme. U ovom zadnjem poluvremenu je i presudio Borusiji,jednom asistencijom i jednim divnim golom. Uz njega najbolji Manđo, jedna greda i jedan gol!

  • mali s placa 26.05.2013.

    Robben mi je popio zivce, al se iskupio.... Mandzi svaka cast i ceka nas velika festa u subotu poslije osvajanja kupa.... <3 svaka cast decki, najbolji ste MIA SAN MIA <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare