To je to što me zanima!

Super Bowl je bez Bellichicka, ali Hrvat će voditi glavnu riječ

Bill Vinovich (59) je sudac u NFL-u i američkoj sveučilišnoj košarci. Drugi će put u karijeri sudac hrvatskog porijekla suditi Super Bowl. Prvi je Super Bowl vodio prije pet godina kad je New England pobijedio Seattle
Vidi originalni članak

Kansas City Chiefsi protiv Tennessee Titansa u finalu AFC-a i San Francisco 49ersi protiv Green Bay Packersa u finalu NFC-a. U ponedjeljak ujutro znat će se tko će 2. veljače igrati u Super Bowlu 54.

Demi Lovato pjevat će američku himnu, Shakira i Jennifer Lopez nastupat će u poluvremenu. Bit će to spektakl na Hard Rock stadionu u Miamiju.

Neće biti Billa Belichicka i njegovih New England Patriotsa, koji su igrali u Super Bowlu igrali četiri od posljednjih pet puta, ali će Hrvati svejedno imati predstavnika u spektaklu kojega će gledati više od 100 milijuna ljudi u Americi.

Bill Vinovich (59) je sudac u NFL-u i američkoj sveučilišnoj košarci. Drugi će put u karijeri sudac hrvatskog porijekla suditi Super Bowl. Prvi je Super Bowl vodio prije pet godina kad je New England pobijedio Seattle. Bit će to velika čast za suca hrvatskih korijena.

San Francisco i Kansas su favoriti za nastup u 54. Super Bowlu. Na Kansas je koeficijent 1,35, a na San Francisco 1,30.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Papatest 17.01.2020.

    Naravno mi smo izmislili Super Bowl još u 7 stoljeću kada smo se nogometali ovčijom glavom

  • mihic82 17.01.2020.

    Ajmo Green Bay

  • lovac_u_mutnom 17.01.2020.

    Hahahhahah, pa vi niste normalni, majke mi !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare