To je to što me zanima!

Super Mario srušio Rocketse: Hezonjin show u 30 sekundi...

Mario Hezonja zabio je 13 koševa u pobjedi Orlanda protiv Houstona. Iako nije baš briljiriao u šutu iz igre (3/10), Mario je zabio ključne koševe za preokret i pobjedu...
Vidi originalni članak

Mario Hezonja prvi se put našao u početnoj postavi Orlando Magica. Talentirani hrvatski košarkaš zabio je 13 koševa uz šest skokova za pobjedu Orlanda protiv Houston Rocketsa u pripremnom susretu za novu sezonu u NBA ligi. Hezonja je zabio ključne koševe za 123-119 pobjedu Orlando Magica u Teksasu.

Mario nije imao dobar šut iz igre, tek 3-10, ali kad je bilo najpotrebnije, naš je košarkaš trpao. Prvo je pogodio tricu minutu prije kraja i doveo Orlando na samo koš zaostatka. Potom je sljedeći napad zabio uz faul te pogodio slobodno bacanje.

Orlando je zahvaljujući Hezonji imao dva poena prednosti 25 sekundi do kraja utakmice. Rocketsi su potom promašili oba bacanja, a Orlando je svoja dva pogodio za konačnih 123-119. Hezonja je na parketu proveo 30 minuta, a nije bježao od odgovornosti kad je trebalo odlučiti utakmicu. James Harden dobio je udarac u koljenu pa je igrao samo 12 minuta za Houston koji je u jednom trenutku vodio 22 razlike.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • depravedscum 12.10.2015.

    Gubio lopte, krao lopte, blokirao, skakao, sutirao, faulirao.. Koja kuhinja, mali ce biti zvijer za koju godinu...

  • prcoje 12.10.2015.

    ovaj gazi sve odreda,vrlo je talentiran,ali nije bitan.otkad nam kapetana nema ugasija se ovi sport u hrvata

  • Zašto 12.10.2015.

    Hezonja je car i jos cemo ga gledat barem 15 godina ! ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare