To je to što me zanima!

Super Mario utrpao osam trica Pistonsima za rekord karijere!

Hezonjin Orlando je izgubio 114:110 na kraju u sjajnoj utakmici, no unatoč tome, fokus je usmjeren na hrvatskog košarkaša koji pokazuje raskoš svog talenta
Vidi originalni članak

Četiri dana nakon što je Mario Hezonja odigrao sjajan meč protiv Clippersa (17 poena), odigrao je najbolji meč u NBA karijeri i skinuo svoj osobni rekord (21 poen) protiv Detroit Pistonsa.

Njima je utrpao 28 poena (10-18 iz igre, 8-12 za tri) uz čak osam trica za 31 minutu igre. Dodao je šest skokova, dvije asistencije i tri oduzete lopte i tako bio najbolji igrač poraženih Magica.

VIDEO

Detroit je pobijedio 114:110 na kraju u sjajnoj utakmici, no unatoč tome, fokus je usmjeren na hrvatskog košarkaša koji pokazuje raskoš svog talenta.

Trener Vogel dao mu je šansu nakon što je ove sezone uglavnom skupljao mrvice po pitanju minutaže.

Mladi Dubrovčanin sjajno se snašao, a budući da bi na kraju aktualne sezone trebao napustiti Orlando, ovakvim partijama si na najbolji mogući način ispisuje preporuku novom 'poslodavcu'.

Orlando je gubio čak i 105:81 nekoliko minuta prije kraja pa je uslijedila serija od 19-0 čime su se skroz vratili u utakmicu. Ipak, niti to im nije bilo dovoljno za izbjeći poraz. Minutu i 45 sekundi prije kraja pokušao je Mario dalekometnom tricom pri isteku napada smanjiti na dva razlike, ali to nije prošlo. Poslije toga Detorit postiže dva poena i tu se utakmica prelomila.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • marko209 18.12.2017.

    Super ku..rcina

  • 18.12.2017.

    imao sinoć dobar šut i to je to.bogdanović i šarić su bolji od njega

  • nikluk20 18.12.2017.

    bogdanović je rekao svoje, a mi ionako nećemo vidjeti svjetsko sa ovim gelipterima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare