To je to što me zanima!

Superliga je samo blef? Uefa u rukama ima šah-mat, ali i novu Ligu prvaka, koja je već na stolu

Potpuno u sjeni pokretanja Superlige, Uefa je u ponedjeljak izglasala novi format Lige prvaka. Novi format je vrlo sličan onome Superlige, a o podjeli novca ni riječi
Vidi originalni članak

Volimo teorije zavjere, zar ne? Priznajmo, mi smo narod koji o svemu zna sve i ne mogu nama prodavati kojekakve priče kad mi znamo što se krije iza toga. I tko tu koga.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 51

  • bobiii 20.04.2021.

    Čeferin i Agnelli su kumovi. Pametnom dosta. Sve što Čeferin radi je s ciljem da najbogatiji dobiju još više. Lani je klubovima petice otišlo preko 75% UEFA novca. Novom reformom će oko 85% UEFA novca odlaziti najbogatijima. Štedi se na sirotinji,tako je Konferencijska Liga smanjena sa planiranih 64 kluba na 36 klubova. Iz istog razloga je klubovima od 16,mjesta naniže zabranjeno igrati u kvalifikacijama EL. S druge strane se povećava broj klubova Liga petice u CL na maksimalno 6 po ligi,a zarade će biti duplo veće nego do sada,igrati će se i stotinjek utakmica više.

  • skenderbeu___dinamo 20.04.2021.

    Igrat će se superliga i biti će predivna

  • 20.04.2021.

    Kakav blef? O cemu mi pricamo zna se da je J.P. Morgan spreman dati ogromne kolicine novca samo da se ovo ostvari nece niko dzabe davati pare nikome a pogotovo ne za vrijeme pandemije samo radi drugog formata LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare