To je to što me zanima!

Šupraha: Bebek je sudio penal koji je izvan zdravog razuma...

Repovi subotnjeg derbija Dinama i Hajduka vuku se i dalje. Šupraha je analizirao sporni detalj subotnjeg derbija Dinama i Hajduka. Kaže da Bebek nije držao kriterij
Vidi originalni članak

Ivan Krstanović sjurio se u šesnaesterac Hajduka, na njega je startao mladi Obšivač. Sudac Bebek nije dvojio ni sekunde. Penal za Dinamo! Iz Hajduka su rigali vatru, slali priopćenja, navijači su pisali uvredljive grafite... Zdravko Mamić nije mogao prijeći preko analize sportskog novinara Saše Sušeca i Alojzije Šuprahe nakon utakmice te je pokušao ući u studio i objasniti dvojcu da je penal čist kao suza.  

A Splićanin Alojzije Šupraha, ovogodišnje "Oko sokolovo", u emisiji "tribina.hr" analizirao je sporni detalj s utakmice.

- Prihvatio bih Bebekovu odluku da je na utakmici imao isti kriterij - rekao je Šupraha u emisiji na MAXtv-u.

Sporan je detalj iz 12. minute kad je Beqiraj startao na Neretljaka. Dinamo je tad povukao kontru, a Bebek je ostao nijem. Šuprah smatra da je Bebek, ako tada nije sudio prekršaj, trebao ostati nijem i kod penala.

- Nije svaki prekršaj u 16 metara penal. Englezi to zovu "common sense". Da se sudac vodio zdravim razumom, ne bi sudio penal - rekao je Šupraha.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • dadoHP 21.03.2012.

    Kao prvo nije svaki kontakt "penal", međutim svaka izgledna prilika, a to je bilo u ovom slučaju. JE PENAL. Kontakt je bio i Bebek je MORAO pokazati na bijelu točku. Gledao sam snimku nekoliko puta i nema nikakve sumnje u odluku Bebeka.

  • ketty0606 21.03.2012.

    svi su oni lopovi...pocevsi od mamica,malesa,sudaca,markovica...

  • HercegSvabo 20.03.2012.

    i da je sreće bilo, ti bi samnom slavio....

Komentiraj...
Vidi sve komentare