To je to što me zanima!

Šupraha je novi predsjednik: Okrenimo se svi budućnosti...

Alojzije Šupraha izabran je na mjesto predsjednika Nogometnog saveza županije Splitsko–dalmatinske. Time je okončana kriza u najvećoj županijskoj organizaciji...
Vidi originalni članak

Izborom Alojzija Šuprahe na mjesto predsjednika Nogometnog saveza županije Splitsko–dalmatinske okončana je kriza u našoj najvećoj županijskoj nogometnoj organizaciji. Dosadašnji predsjednik Paško Viđak koji je i sazvao Skupštinu, nije se danas pojavio na Poljudu pa je 47 okupljenih delegata jednoglasno izabrao Šuprahu za njegovog nasljednika te Željka Sučića (Split), Nikolu Koceića Bilana (Hajduk), Dalibora Ninčevića (Solin) i Miju Mimicu (Omiš) za dopredsjednike.

- Zaboravimo sve što nas je dijelilo u prošlosti, okrenimo se budućnosti, napravimo nešto za dobrobit nogometa svi zajedno - pozvao je na suradnju sve okupljene novi predsjednik Šupraha i dodao:

- Već smo uspostavili određene kontakte s HNS-om i predsjednikom Davorom Šukerom, a kad prođe i formalnost potvrda Ureda državne uprave krenut ćemo punom parom. Jer naš je Savez, ako ne najbolji, onda sa Zagrebačkim dijeli mjesto najboljega i takav tretman zaslužuje i u tijelima HNS-a, u kojima nije adekvatno zastupljen, no za to smo djelomično i sami krivi – kazao je Šupraha, koji je najavio kako će se ubuduće predstavnici svih klubova rotirati na mjestu dvojce delegata u Skupštini HNS-a.

Inače, Šupraha je već izabran za predsjednika NSŽSD u studenom prošle godine, na izvanrednoj Skupštini koju je sam sazvao, no Ured državne uprave nije je priznao. Viđak je Šuprahu suspendirao, no danas su mu Skupštinari skinuli suspenziju i jednoglasno ga izabrali pa više ne bi trebalo biti dileme jeli sve napravljeno po zakonu ili ne.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • AnteKranjčević 05.03.2013.

    pa ovo je komedija....ne mislim pritom na Šuprahu, kao novog predsjednika....nego cijeli ovaj HNS je jedna velika komedija.....Marković pune 2 godine vodi HNS iako je sada dokazano da je to bila obmana (Štimac je trebao vodit)....a kad pogledaš da je Štimac došao na to mjesto opet bi nam bilo isto....otišao Marković došao glupko Šuker....Srebrić će vjerojatno bit vječno tamo.....bivši "šef" sudaca i dopredsjednik HNS-a u Remetincu......stvarno komedija....ima toga još puno, ali....znate i sami da mi dvi godine nebi bile dosta da nabrajam sve komične situacije u HNS-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare