To je to što me zanima!

Šupraha uzvraća udarac: 23 suca bojkotera suspendirana

Iako je formalno dao ostavku, Alojzije Šupraha i dalje vuče konce Nogometnim savezom Županije splitsko-dalmatinske. Svih 23 sudaca bojkotera suspendirana su
Vidi originalni članak

Odbor za hitnost Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske, pod vodstvom predsjednika u ostavci Alojzija Šuprahe, donio je danas odluku o suspenziji 23 suca koji su bili delegirani, ali nisu došli na utakmice niti opravdali svoj nedolazak.

Nastavak je to sukoba koji traje već dva tjedna, u kojem suci bojkotiraju rad saveza zbog predsjednika Šuprahe. On, iako je dao ostavku, čeka nove izbore zakazane za početak prosinca te još uvijek vuče sve važne poteze.

Nakon što su se suci oglasili priopćenjem, u kojem najavljuju da sve do Šuprahina odlaska neće participirati u radu saveza, danas je odbor za hitnost donio odluku o suspenziji koju je obrazložio na službenim stranicama za svakog od 23 suspendirana suca.

Disciplinski sudac Tomislav Opačak u odlukama o suspenziji objasnio je da suci imaju pravo žalbe u roku od osam dana od donošenja odluke.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Dila gori živi vječno 29.10.2015.

    bravo šupraha, sve te folirante treba trajno izbaciti, kao i klubiće koji ih podržavaju!

  • hallen 29.10.2015.

    dobro je napravio! i radnik ako ne dođe neopravdano na posao dobije kaznu ili otkaz! ti suci sad trebaju platiti i štetu svim ostalima koji su došli na utakmice pa se nije moglo igrati zbog njihovog nedolaska, a kaznu može platiti i klubić s juga koji stoji iza tog huškanja i podmetanja!

  • NaKituMiNajaši 29.10.2015.

    Dalmatinska posla....tamo je normalno da barca ne pricaju po 30 godina zbog 5 kvadrata zemlje....sta ocekovati drugo,cirkus kolorado

Komentiraj...
Vidi sve komentare