To je to što me zanima!

Suprugu Marquinhosa napali na Instagramu nakon poraza: Njezin muž je sje**o Brazilce

Jako mi je žao zbog ove silne mržnje koju ne zaslužuješ. Ne radi se o tebi, podržali su je neki unatoč tome što su brojni korisnici društvenih mreža opleli po brazilskom stoperu
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija izbacila je Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva nakon lutrije penala i osigurala plasman u polufinale. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za 'vatrene' su bili sigurni Vlašić, Majer, Modrić i Oršić, a odlučujući penal koji nam je donio pobjedu bio je u četvrtoj seriji u kojoj je pucao Marquinhos, ali je pogodio stativu. 

Brazilci nisu plesali, nego su plakali, a brojni korisnici društvenih mreža svoj bijes su odlučili iskaliti na Marquinhosovoj supruzi.

Pjevačica i influencerica Carol Cabrino objavila je video na Instagramu uoči raspucavanja penala, a utakmicu je pratila s dvoje djece.

Nedugo nakon završetka susreta, u komentarima su je napadali i vrijeđali. 

"Njezin suprug je sje*o Brazil", jedan je od brojnih komentara. 

Unatoč brojnim kritikama, drugi su je podržali i stali u njezinu obranu. 

"Jako mi je žao zbog ove silne mržnje koju ne zaslužuješ. Ne radi se o tebi", napisali su. 

Podsjetimo, Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Argentine koja je slavila protiv Nizozemske također nakon raspucavanja penala, a utakmica je prema rasporedu u utorak od 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bruum 10.12.2022.

    Mislim kako je sad naša dužnost da pobijedimo Argentinu, prije svega kako se Brazilci ne bi osjetili manje vrijednima... 😁

  • m4tij4 10.12.2022.

    Uhh, bome mu je lijepa žena, Markinjos je moje gosdište i ja bih ju ženio bez da je upoznam. Što se tiče Markinjosa, smiješno, apsolutno smiješno... Lik je zeznuo da nije više mogao zeznut. Pa da ne zna ne bi toliko zeznuo. Da ne zna, ne bi išao u onaj blok i Petkovićeva lopta bi išla direkt u Alissona jer Petković ne zna šutnit loptu. I još onaj penal kad je pogodio stativu. Podlegao je pritisku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare