To je to što me zanima!

Suradnja Hajduka i specijalne bolnice Sv. Katarine: Igrači će imati najbolju moguću skrb

Uvijek sam emotivno bio vezan za Hajduk, a zajedno sa svojim timom učiniti ću sve kako bi igrači Hajduka imali najbolju moguću zdravstvenu skrb, što je preduvjet za postizanje vrhunskih rezultata, rekao je Primorac
Vidi originalni članak

Specijalna bolnica Sv. Katarina postala je službena zdravstvena institucija HNK Hajduk te će igračima omogućiti pristup vrhunskoj dijagnostici, najboljim terapijsko-operacijskim postupcima i individualno pripremljenim rehabilitacijskim procesima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Hajduk predstavio Ferra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ugovor o poslovnoj suradnji je u ime Hajduka potpisao predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, a u ime Specijalne bolnice Sv. Katarina predsjednik Upravnog vijeća bolnice prof.dr.sc. Dragan Primorac. Potpisivanju ugovora prisustvovali su i golmani Hajduka Lovre Kalinić i Danijel Subašić.

- Želimo našim igračima i djeci osigurati najbolje uvjete za rad i razvoj, a bolnica Sv. Katarina najbolja je za medicinsku skrb sportaša. Zahvaljujem profesoru Primorcu i njegovom timu sto će svoje znanje, iskustvo i vrijeme staviti u službu Hajduka, svog kluba i svog grada. Najbolji se uvijek vežu uz najbolje - rekao je predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić.

Voditelj Hajdukove zdravstvene službe dr.med. Ante Bandalović istaknuo je još neke prednosti ove suradnje.

- Kao centar izvrsnosti Sv. Katarina je i do sada bila na usluzi Hajduku u zahtjevnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima, dok će ovaj sporazum dati novu dimenziju toj suradnji i podignuti razinu zdravstvene skrbi za naše igrače. S medicinske strane osim stručne potpore i dostupnosti najnovijih dijagnostičkih i terapijskih metoda raduje nas i mogućnost edukacije našeg kadra i suradnje na znanstvenim projektima koje provodi Sv. Katarina - kazao je Bandalović.

LIGA PRVAKA MLADIH Redovi za ulaznice na Poljudu. Hoće li Hajduk s Ljubičićem i Biukom na Atletico Madrid?

- Hajduk je jedan od simbola hrvatskog sporta i iznimno sam ponosan na našu suradnju koju je inicirao predsjednik Jakobušić sa svojim timom. Ciljevi Specijalne bolnice Sv. Katarina i Hajduka su identični - izvrsnost u svemu što radimo. Cijeli hrvatski sport mi je u srcu, ali kao bivši pionir Hajduka u generaciji sjajnog trenera Sergija Krešića, uvijek sam emotivno bio i ostao vezan za Hajduk, a zajedno sa svojim timom učiniti ću sve kako bi igrači Hajduka imali najbolju moguću zdravstvenu skrb, što će im, naravno biti preduvjet za postizanje vrhunskih rezultata – rekao je prof.dr.sc. Dragan Primorac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GAY NK Dynamo 05.02.2022.

    Ajmo po 50 iljada clanova,i po prosjeku broja stanovnika biti prvi. Samo DALMACIJA i HAJDUK...DALMACIJA iznad Svih!!!

  • Tko sere' 04.02.2022.

    Hajduk 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare