To je to što me zanima!

Šurjak: Osuđujem rasizam i nema mu mjesta nigdje...

Normalno da se takve stvari ne bi smjele događati niti za njih ima opravdanja, no ne može se zbog sitnog incidenta Split nazivati banana gradom
Vidi originalni članak

Ponukan posljednjim događanjima, koje na njega bacaju vrlo negativno svjetlo, Ivica Šurjak nam se obratio sa željom da pojasni što je rekao nakon izvlačenja parova finala Kupa, a vezano uz uzvratni susret polufinala sa Dinamom na Poljudu, na kome se vrijeđalo igrače Dinama rasističkim hukanjem i bacanjem banana.
- Moja izjava nije prenesena korektno i u cijelosti, pa su moje riječi u skraćenom obliku izgubile stvarni i dobile potpuno iskrivljeni smisao - tvrdi Šurjak, koji nam je citirao svoju izjavu, koju prenosimo u cijelosti.
- Podigla se velika bura zbog jedne ili dvije banane. Normalno da se takve stvari ne bi smjele događati niti za njih ima ikakvog opravdanja, no ne može se zbog jednog sitnog incidenta grad Split nazivati banana gradom - rekao je tada Šurjak.
- Ne samo da nisam opravdavao incident, nego sam ga i osudio. I tada i sada ga osuđujem. Rasizmu nema mjesta nigdje, pa tako ni na nogometnim stadionima i ne pada mi na pamet da ga opravdavam - dodao je Šurjak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mirni1 20.04.2010.

    ...\"Podigla se velika bura zbog jedne ili dvije banane..\" , ma podigla se još veća zbog jednog kupača preko kojeg je prošao gliser.......

  • Knight Cross 20.04.2010.

    zbog takvog ponasanja rasizam i dalje postoji u nasem nogometu.. i uopce..

Komentiraj...
Vidi sve komentare