To je to što me zanima!

Sušić komentirao: Hrvatsku je oštetio sudac, ali i Pletikosa...

Komentar o utakmici Brazila i Hrvatske (3-1) stigao je i iz kampa jedinog debitanta, BiH. Izbornik Sušić tvrdi da su krivci za poraz Hrvata sudac Nishimura i - Pletikosa
Vidi originalni članak

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić je na današnjoj konferenciji za novinare još jednom potvrdio da, bez obzira što BiH igra protiv reprezentacije koja je favorit u grupi i favorit za osvajanje titule, cilj je prolazak u drugi krug natjecanja.

- Stanje u ekipi je dobro. Jedini problem koji imamo je sa Salihovićem koji će danas biti pošteđen, ali vjerujem da će biti spreman za utakmicu - izjavio je Sušić.

Uspoređujući iskustva sa svjetskog prvenstva iz perspektive igrača i sada izbornika Sušić je naglasio da je sada "puno smireniji, nego kad sam bio igrač".

Na kraju je još dodao da se ne boji suđenja već grešaka svojih igrača. Osvrnuo se i na utakmicu Brazila i Hrvatske.

- Bez obzira što smo u Brazilu i što smo odlično dočekani ovdje, moram reći da je sudac sinoć oštetio Hrvatsku. Osim toga, oštetio ih je i njihov golman Pletikosa, kazao je Sušić.

Prvi meč BiH s Argentinom na rasporedu je u nedjelju u ponoć po srednjoeuropskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • PeroJelavić 15.06.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • lolito 14.06.2014.

    mogo je kod penala i malo jace odbit

  • MILF Hunter 14.06.2014.

    Ajd, šta trkeljate da je star. Vratar Kolumbije ima 43 godine. Jel mogao bolje reagirati? Jest. Jel bi to Subašić obranio? Ne znamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare