To je to što me zanima!

Sušić o Dnjipru: Uzvrat je na Poljudu, znamo da će biti pun

Dnjipro je kvalitetna momčad, bit će nam teško, ali borit ćemo se kao i do sada. Pokušat ćemo izboriti Europu kroz te dvije utakmice, rekao je Tino-Sven Sušić...
Vidi originalni članak

Hajduk će put prema skupinama Europske lige tražiti preko ukrajinskog Dnjipra, u kojem igraju trojica bivših igrača "bilih", Nikola Kalinić, Ivan Strinić i Mladen Bartulović.

- Dnjipro je kvalitetna momčad, bit će nam teško, ali borit ćemo se kao i do sada. Pokušat ćemo izboriti Europu kroz te dvije utakmice. Uvijek je ljepše igrati drugu utakmicu kod kuće. Znamo da će stadion biti pun - rekao je Tino-Sven Sušić.

Dnjipro neće igrati na svom stadionu u prvoj utakmici. Igrat će vjerojatno u Kijevu.

- Gdje god igrali, oni će biti domaćini u Ukrajini. Pokušat ćemo odigrati što bolje u prvoj utakmici kako bismo imali rezultat za uzvrat na Poljudu - rekao je Anton Maglica.

Hajduk i Dnjipro igrali su četiri puta, dvaput u službenim utakmicama i dvaput su odigrali prijateljske utakmice. U osmini finala Kupa Uefa 1985. godine Hajduk je izbacio Dnjipro s ukupnih 3-0. U Ukrajini je bilo 1-0, a u uzvratu 2-0 za Splićane.

Hajduk je 2004. na pripremama u Antalyji izgubio 2-1 od Dnjipra, a godinu kasnije bilo je 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • POTPEC 08.08.2014.

    Nije bitno ko ti je protivnik i koliko je jak. Jak je onoliko koliko mu ti dozvoliš, i ako mu išta dozvoliš. Idemo Hajduće glavom naprid, punim hajdučkim srcem i uzdignutog čela.

  • Bassa_1 08.08.2014.

    Ukrajinski klubovi su u raspadu zbog rata, Hajduk prolazi. Pogledajte Černomerec kada je igra protiv Splita i prije protiv Dinama.

  • Marin-Arsenal 08.08.2014.

    Samo neka Hajduk tamo dobro odigra,da bude povoljan rezultat,a onda doć na Poljud pred ovakve navijače nije nikome lako i tu je Hajduk uvijek u prednosti već prije početka svake utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare