To je to što me zanima!

Sušić otvoreno: Zbog Mamića mi je propao transfer u Inter!

Otac Sead najzaslužniji je što sam u Antwerpenu, bilo mi je jako teško kad nisam igrao, a ovo mi je zadnji vlak za veliki transfer, rekao je Tino Sven Sušić, bivši nogometaš Hajduka
Vidi originalni članak

Tino Sven Sušić postao je novi igrač Antwerpena nakon što se nije naigrao u Genku i Maccabiju. No otkrio je da nije riječ o posudbi.

- Ne, ne... Raskinuo sam ugovor sa Genkom i s Antwerpom potpisao na godinu i pol dana, a moguće je da se ta suradnja produži na još godinu dana, ukoliko svi budemo zadovoljni - rekao je za sportsport.ba.

- Otac Sead je inače dugo prijatelj sa sportskim direktorom kluba Lucianom D'Onofrijem. S njim se poznajem još iz vremena dok sam bio u Standardu, jer me tu i doveo iz Genka, tako da zna dosta o meni. Samim tim je i najzaslužniji što sam danas u Antwerpu.

Ponovio je što mu se sve događalo nakon odlaska iz Hajduka, zašto nije igrao u Genku i Maccabiju.

- Nisam baš padao u depresiju, ali sigurno mi je bilo jako teško. Svakom igraču teško pada kada je po strani. Zamislite, treniram svaki dan naporno i kad dođe utakmica, sjedim na klupi ili na tribinama. Ne može nikako biti svejedno. No, sve je to sada iza mene, Antwerp je nova šansa i učinit ću sve da pokažem da mogu igrati na visokom nivou.

A govorilo se da će u Englesku ili Italiju.

- Mene je bilo dobro krenulo, baš kao u snu, ali na kraju sudbina nije htjela da idem lakšim putem. Ovo mi je posljednji vlak da se dokažem i pokušam napraviti nešto veliko u karijeri. Nisam od toga odustao, imam svoje snove i radit ću na njima.

Posebno je blizu bio odlazak u Inter...

- To je bilo skoro riješeno. Trebao sam samo otputovati, riješiti neke detalje i potpisati ugovor, no onda je iznenada cijeli posao propao. Umjesto mene došao je Marcelo Brozović iz Dinama, a svi znamo tko je Zdravko Mamić i koliko je jak u svijetu nogometa. Očito su presudile te dobre veze. Nema veze, život ide dalje.

Neigranjem u klubu ispao je i iz reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Reprezentacija je za mene nešto posebno i uvijek sam se veselio tim pozivima. U posljednje vrijeme ih nije bilo, što je i sasvim normalno, jer nisam ni igrao. Da sam igrao dobro i bio u drugom planu, onda bih sigurno imao drugačiji stav. Cilj mi je da se dokažem u novom klubu i da ponovo nastupam za svoju zemlju.

Nedavno je Tino postao i otac. S djevojkom koju je upoznao u Splitu dok je igrao za Hajduk.

- Skroz mi se život promijenio. Mogu reći da sam veoma sretan čovjek i stvarno nikad nisam doživio nešto ljepše. Posvetio sam se maksimalno djetetu, skoro uopće ne izlazim.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Bože_Pomozi 10.02.2018.

    Ti možeš samu u Hajduku igrati.

  • markedjano1 10.02.2018.

    😂😃🤣🤣🤣I ovi novinari znaju kom dati pozornosti ,kako to da u Genku nije uspio ako je igrac za Intera

  • MINISTAR_3 10.02.2018.

    Ok možda bi te oni i kupili i skužili da su fulali pa te dali u Speziu recimo da se kališ dok te ne prodaju nekom,ali dečko ako vrijediš vidjet će te da u seoskoj ligi igraš,a kamoli u Belgiji.Evo tuku se za tebe sad bar tri kluba iz velike petice kaj ne??Mogao si ostati u Hajduku,to ti je bolji klub od tog Antwerpena

Komentiraj...
Vidi sve komentare