To je to što me zanima!

Sušić: Ovo je strašno, trenirao sam momke koji su stradali...

Safet Sušić radio je kao trener u Alanyasporu, ali je otišao iz kluba prije dolaska Josefa Šurala koji je poginuo u prometnoj nesreći. Ali trenirao je druge igrače koji su stradali
Vidi originalni članak

U Parizu sam, tek sam maloprije vidio da je bila nesreća, javio nam se Safet Sušić koji je godinu dana radio kao trener u Alanyasporu.

Turski klub je potresla tragedija. Pri slijetanju minibusa s ceste poginuo je češki nogometaš Josef Šural (28). On je u Tursku stigao u siječnju pa ga Sušić nije trenirao, ali jest mnoge druge koji su bili u kombiju smrti.

JUNIOROV SUIGRAČ Tragedija u Turskoj: Poginuo češki reprezentativac iz Alanye

Sa Šuralom su putovali Papiss Cisse, Djalma Campos, Baiano, Welinton i Isaac Sackey i Steven Caulker. Oni su zadobili lakše ozljede.

- Šural je u klub došao ove godine, ne poznajem ga, ali 2-3 igrača koja su ozlijeđena u nesreći poznajem, trenirao sam ih - kaže Sušić. I njega je tragedija potresla.

- Zvat ću u Tursku i u bivši klub da vidim što je točno bilo. Strašno je to što se dogodilo - kaže.

Oba vozača su zaspala pet kilometara prije centra grada

Šural i suigrači su unajmili minibus kako bi se što prije vratili sa gostovanja kod Kayserispora. Ostatak momčadi i stručni stožer je kući putovao klupskim autobusom.

Pet kilometara prije centra grada, vozači su zaspali, a kombi se prevrnuo. Šural je preminuo u bolnici od teških ozljeda glave i fraktura na tijelu. Vozači su privedeni i odmah je pokrenuta istraga o nesreći.

Za mjesec dana Šural je trebao napuniti 29 godina. Iza sebe je ostavio suprugu i dvije kćerkice, mlađa ima samo dva mjeseca...

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DomagojLjubić 29.04.2019.

    Steta,tako mladi igrači i u boljim klubovima, a otišli u manje zvučni klub,.Danas su pare u pitanju više nego prije,ali iz Sparte i drugih boljih klubova u Alanyaspor .

  • lopinaizhr 29.04.2019.

    A jbg...što je naš Dražen izabrao taj ili sličan način...i eto zla.

  • 29.04.2019.

    Sta se on ima vracat minibusom a ne s ostatkom momcadi nazad s gostovanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare