To je to što me zanima!

Suspendiran na neodređeno: K. Toure pozitivan na doping

"Kolo Toure je suspendiran na neodređeno vrijeme, te nema pravo nastupa u prvoj momčadi, ali niti u bilo kojoj drugoj natjecateljskoj utakmici", stoji u izvještaju kluba
Vidi originalni članak

Kolo Toure, 29-godišnji nogometaš iz Obale Bjelokosti i član engleskog Premierligaša Manchester Cityja, bio je pozitivan na doping-testu...

Zasad se ništa podrobnije ne zna o ovoj vijesti, osim toga da je klub automatski suspendirao svog nogometaša kada je zaprimio vijest od Engleske nogometne asocijacije (FA) da je krvni A-uzorak bio pozitivan, odnosno, da je u uzorku pronađena "zabranjena supstanca".

"Kolo Toure je suspendiran na neodređeno vrijeme, te nema pravo nastupa u prvoj momčadi, ali niti u bilo kojoj drugoj natjecateljskoj utakmici", stoji u izvještaju kluba iz Manchestera uz dodatak:

"Zasad se klub neće dodatno izjašnjavati o ovom slučaju, dok iz FA-a ne bude novih informacija o našem nogometašu".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • patriot0407 04.03.2011.

    sigurno je bijelo vuko.....šta je to za njega

  • mario1989 03.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • xyzxyz 03.03.2011.

    Ako i jest nešto uzeo, to će se zataškati, drugi nalaz će biti negativan, reći će da je prvi bio lažno pozitivan, ili da je uzimao neki lijek...Ni prvi ni posljednji takav slučaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare