To je to što me zanima!

Livakoviću cijena pala skoro za duplo, Livaji porasla vrijednost, najveći dobitnik - stoper modrih

Bruno Petković danas vrijedi samo šest milijuna eura dok je u prosincu 2019. godine bio težak 13,5 milijuna eura. U redovima Hajduka cijena je porasla Marku Livaji i Filipu Krovinoviću
Vidi originalni članak

Najpoznatija stranica s informacijama o tržišnoj vrijednosti igrača 'Transfermarkt' objavila je ažurirane podatke za HNL-ove igrače. 
Čak 13-orici igrača Dinama pala je vrijednost, dok je ista narasla samo Baturini i Šutalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veznjak Dinama Luka Ivanušec trenutačno vrijedi 12,5 milijuna eura čime je preskočio Mislava Oršića kojemu je vrijednost pala za milijun pa sada njegova cijena iznosi deset milijuna eura. 

Veliki pad primjećuje se i kod Dinamovog golmana Dominika Livakovića čija je tržišna vrijednost u godinu dana pala s 15 na 8,5 milijuna eura. 

Strmoglavi pad osjetio je i kapetan 'plavih' Arijan Ademi koji danas vrijedi dva milijuna manje u odnosu na prošlu godinu kada je bio na vrhuncu s tržišnom vrijednošću od 8,5 milijuna eura. 

Velika oscilacija primjetna je i kod Brune Petkovića koji danas vrijedi samo šest milijuna eura dok je u prosincu 2019. godine bio težak 13,5 milijuna eura. Dinamovom Dini Periću vrijednost se spustila na 3,5 milijuna eura.

Martin Baturina i Josip Šutalo popravili su prosjek Dinamovih igrača za ukupno četiri milijuna eura. Nadarenom veznjaku je tržišna vrijednost skočila s dva na tri milijuna eura, dok je prvi stoper Dinama otišao s pet na čak osam milijuna eura.

Podsjetimo, Šutalo je prije godinu dana dok je bio na posudbi u Istri 1961 vrijedio tek 750.000 eura. 

U redovima Hajduka petorici igrača porasla je tržišna vrijednost, a 12-orici pala. 

Marko Livaja danas vrijedi 7,5 milijuna eura, a Filip Krovinović pet milijuna eura. Tržišna vrijednost pala je Ferru, Mlakaru, Katiću, Kaliniću, Atanasovu, Lovrencsicsu, Kačanikliću, Diamantakosu, Posavcu, Eduoku i Subašiću. 

Ukupna tržišna vrijednost Hajdukovaca iznosi 44,48 milijuna eura što je rast od oko 3,5 milijuna eura. 

U Osijeku je cijena porasla golmanu Ivici Ivušiću i to sa četiri na 4,5 milijuna eura dok Dion Drena Beljo vrijedi 4,5, a Mihael Žaper 3,5 milijuna eura. Tržišna vrijednost pala je Lovriću, Mierezu, Kleinheisleru, Boharu, Škoriću, Bartolecu, Braliću, Jurčeviću, Milošu, Leovcu, Barriju i Jugoviću, a cijela momčad vrijedi 36,85 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • liliZG2.0 04.04.2024.

    livaković je dobar na gol crti , čim počne previše razmišljat bi li ili ne bi izašao na loptu , popuši, zakasni za tu sekundu dvije i nađe se u situaciji spašavanja mreže.

  • pipolino 11.06.2022.

    Livadi porasla cijena,a nema ni jedne ponude,a Livi ima 10 ponuda,makar mu je cijena pala.Tko tu koga?

  • Dinamo iznad svih ! 06.06.2022.

    Jel znaju ovi na Transfermarktu da su Petkovic,Orsic i Baturina ponizili levaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare