To je to što me zanima!

Šutalo upitan za put u Egipat!? Čekaju ga novi pregledi...

Josip Šutalo u petak je odradio magnetsku rezonanciju u Amsterdamu a liječnici su pokraj njegovog mišića pronašli nekakvu tekućinu. I naš će nogometaš za koji dan odraditi nove preglede...
Vidi originalni članak

Josip Šutalo (24) zbog ozljede je napustio igru u porazu (4-0) Ajaxa od Aston Ville u osmini finala Konferencijske lige. Hrvatski reprezentativac se uslijed jednog sprinta primio za mišić zadnje lože, sjeo na travnjak, pa u 69. minuti bio primoran napustiti igru. Branič Ajaxa i dalje normalno hoda, ali i dalje nije poznato konačno stanje njegove ozljede.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šutalo je jučer u Amsterdamu odradio magnetsku rezonanciju, pokraj njegovog mišića je pronađena nekakva tekućina (!?), pa će liječnici pričekati još dan-dva kako bi mogli donijeti konačan sud o njegovoj ozljedi. Hrvatski nogometaš sigurno će preskočiti nedjeljni dvoboj kod Sparte Rotterdam, pa onda saznati koliko mora pauzirati.

Zlatko Dalić tako bi mogao ostati bez važnog stopera uoči nadolazeće turneje u Egiptu gdje će "vatreni" boraviti od 22. do 26. ožujka. Hrvatska će u Kairu prvo zaigrati protiv Tunisa, a onda četiri dana kasnije protiv boljeg ili lošijeg (ovisno o svom dvoboju s Tunisom) iz ogleda Egipta i Novog Zelanda.

Hrvatski izbornik je ovo okupljanje zamislio kao svojevrsni "team building", dizanje atmosfere među reprezentativcima uoči Europskog prvenstva pa postoji mogućnost da Šutalo putuje s "vatrenima" u Kairo, ali tamo ne bude na raspolaganju Zlatku Daliću. Baš kao i Ivan Perišić. Ali, pričekajmo još koji dan, pa ćemo znati zdravstveno stanje 24-godišnjeg braniča.
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dmitar Kralj 16.03.2024.

    Je l to taj o kojemu čujemo samo najgore na našim portalima? Kažu da katastrofa i promašaj kluba.

  • velečasnik 16.03.2024.

    Ak ga nema,jaci smo za najmanje 50%, s toga ne treba nam.

  • Mr. White 16.03.2024.

    Daj Daliću odlazi više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare