To je to što me zanima!

Sutkinja zaprijetila Štimcu: Ako ne dođeš na sud, privest će te

Slišković razočaran odnosom Hajduka najvjerojatnije se neće pojaviti na proslavi 100. rođendana. Blaž je na sudu s Hajdukom, a "krunski svjedok" je Igor Štimac
Vidi originalni članak

U četvrtak je na Općinskom sudu u Splitu, u sporu Blaž Slišković protiv Hajduka, svjedočio nekadašnji direktor BiH reprezentacije Ahmet Pašalić, koji je potvrdio kako je bio nazočan dogovoru čelnika Hajduka i Sliškovića te potpisu ugovora koji je i pročitao.

- Sliškoviću su za svaku sezonu obećali po 90.000 eura, a bio sam i na sastanku, na kome je Štimac, nakon smjene Sliškovića, dogovorio da mu se isplati odšteta od 150.000 eura – svjedočio je Pašalić i dodao kako Hajduk nije postavljao pitanje Sliškovićeve PRO licence zbog koje su mu navodno otkazali suradnju i odbijaju isplatu. 

Ni ovoga puta na raspravi se nije pojavio Igor Štimac pa ga je sutkinja Petričić pozvala na sljedeće ročište, uz prijetnju privođenja. Štimca su obje strane navele kao ¨krunskog svjedoka¨, jer je upravo on sa Sliškovićem dogovarao detalje ugovora, kao i njegov raskid.

- Svaguša je želio nagodbu, a i ja sam bio spreman maksimalno popustiti. No sad, kad je on otišao, više se nitko ne javlja i ne znam što će biti dalje. Da vam pravo kažem, muka mi je od svega i blizu sam odluke da se niti ne pojavim na proslavi 100. rođendana Hajduka – rekao je razočarani Slišković.

Fiorentini zbližio Izrael i Palestinu

Prije nekoliko dana trener Dinama Vahid Halilhodžić izjavio je kako ne vjeruje u prijateljske odnose njegova kluba s najvećim rivalom Hajdukom. 

- To je kao da pokušavate spojiti Izrael i Palestinu – kazao je Vaha.

No nekoliko dana kasnije, barem na kratko, zbližio ih je Fredi Fiorentini koji je u Antalyji organizirao predavanje za trenere, na kome su glavni gosti bili upravo treneri Hajduka i Dinama, Goran Vučević i Vahid Halilhodžić. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nezmar 04.02.2011.

    ma nije moguće!!! štimac je duša od čovjeka!!!

  • Sigurni ParoviSms Dojave 04.02.2011.

    Dobitni parovi i sigurne oklade, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

  • Pivica velika 04.02.2011.

    Ma jel to onaj Štimac što se bori za poštenje i napredak našeg nogometa optužujući druge za nesposobnost ,kriminal i crne torbe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare