To je to što me zanima!

Sutra u Dubrovniku pada nepobjedivi Pro Recco

Nisam siguran da trener Talijana Porzio ovoga trenutka zna 13 najboljih jer ima tako jaku momčad, rekao je Frano Vićan o Pro Reccu
Vidi originalni članak

Aktualni europski prvak je prije nekoliko dana gostovao kod solidnog Nervija, u Italiji su vjerovali da bi mogli imati problema. Utakmica je završila 20-3 za Recco. S tim da nisu igrali Kasas i Benedek, koji nastupaju samo u europskim utakmicama, točnije ovosezonski debi imat će sutra u Gružu (18.00) protiv Juga CO u prvom kolu vaterpolske Eurolige. Nažalost, već sad se čini da je talijanska momčad ponovno priča za sebe, ali ako postoji bazen na svijetu u kojem nisu favoriti, onda je to dubrovački. A odigra li Jug CO protiv njih kao prve dvije četvrtine protiv Mladosti u Zagrebu, mogao bi se na kraju veseliti, uvjeren je njihov trener Elvis Fatović. Koliko je zapravo snaga Pro Recca, najbolje je opisao Frano Vićan.
- Nisam siguran da trener Talijana Porzio ovog trenutka zna 13 najboljih jer ima tako jaku momčad. I neki talijanski reprezentativci će vjerojatno ostati izvan momčadi.
No ako su u svibnju u Barceloni u finalu Eurolige protiv njih izvukli “nulu”, onda sigurno ovdje mogu pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare