To je to što me zanima!

Suvlasnik West Hama: Želim Ibru i najbolje strijelce PL-a...

Ovo je najbolja momčad West Hama u posljednjih šest godina. Želimo se ojačati na ljeto da budemo još bolji sljedeće godine. Želio bih dovesti Zlatana Ibrahimovića iz PSG-a, kaže Sullivan
Vidi originalni članak

Suvlasnik West Hama David Sullivan htio bi dovesti Zlatana Ibrahimovića. No nije siguran želi li Šveđanin doći u West Ham. Međutim, sve bi se moglo promijeniti ako 'čekićari' Slavena Bilića uđu u Ligu prvaka.

- Većinu novca u prijelaznom roku potrošit ćemo na dovođenje napadača, a diljem Europe pratimo njih deset - rekao je Sullivan pa nastavio:

- Želio bih dovesti Zlatana Ibrahimovića iz PSG-a, ali ne znam želi li on k nama. Znam da ima 34 godine, ali je fenomenalan igrač.

Sullivan smatra kako je ovo najbolji West Ham u zadnje vrijeme. A Slaven je bio tek drugi izbor...

- Ovo je najbolja momčad West Hama u posljednjih šest godina. Želimo se ojačati na ljeto da budemo još bolji sljedeće godine. Pratimo i neke od najboljih strijelaca Premier lige koje ćemo pokušati dovesti, ali ne mogu vam reći njihova imena. Ne mogu govoriti o igračima iz drugih momčadi.

West Ham je trenutno peta momčad engleskog Premiershipa i ima 50 bodova. Četvrti Manchester City ima 51, a treći Arsenal 55 bodova. Prvi je Leicester sa 66, a drugi Tottenham s 61 bodom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mali tomicalomica 30.03.2016.

    Predlažem Bilicu da se pojačava na obrambenim pozicijama. ..preporučam Strinica , Maloču i Jozinovica a ima tu još šteta Maglice koji rastura u Cipru i Milovic koji nedavno ode kamo ono ?

  • nokiac5032 29.03.2016.

    Najbolji rvatski igrac trenutno,steta sto je izabrao Svedsku a ne rvatsku :DD

  • 28.03.2016.

    Najbolji West Ham otkad znam za njih, a sve zahvaljujuci Bilicu. Bravo majstore !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare