To je to što me zanima!

Suze najvećeg pehista Netsa: Gotov sam, otišlo je koljeno

Iako liječnici Brooklyna još ne otkrivaju o kakvoj se točno ozljedi radi, ni koliko će Lin morati pauzirati, brojni stručnjaci u strahu su da bi sjajni košarkaš Netsa mogao ponovno propustiti velik dio sezone
Vidi originalni članak

Kakav strašan početak NBA lige. Nakon što je prvog dana nove sezone teško stradao Gordon Hayward, u problemima se našao i Brooklyn. Njihov ponajbolji igrač Jeremy Lin ponovno je ozlijeđen.

U utakmici protiv Indiane Jeremy je pri polaganju nezgodno doskočio i, čini se, ozbiljnije ozlijedio koljeno. Neko vrijeme ostao je sjediti pod košem Pacersa, u nevjerici gledao u svoje desno koljeno i klupi poručio da na njega više ne računaju.

- Gotov sam, gotov sam - govorio je Lin nakon čega je briznuo u plač.

Iako liječnici Brooklyna još ne otkrivaju o kakvoj se točno ozljedi radi, ni koliko će Lin morati pauzirati, brojni stručnjaci u strahu su da bi sjajni košarkaš Netsa mogao ponovno propustiti velik dio sezone. Pogotovo ako se zna kakve je probleme Lin imao prošle sezone. 

U studenom i prosincu morao je pauzirati zbog ozljede tetive lijeve noge, a ista ozljeda ponovila mu se i u siječnju. Nakon što je to nekako zaliječio, uganuo je gležanj u ožujku i opet morao pauzirati. A ispune li se crne prognoze američkih novinara ovo bi mogla biti i najteža ozljeda do sada u dresu Netsa.

Protiv Indiane je sinoć odigrao 25 minuta prije ozljede, zabio 18 koševa te imao četiri asistencije, a nadu da nije ništa ozbiljnije budi činjenica što je sam uspio odšepati s terena.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MH08 19.10.2017.

    Bas vidis po njegovoj reakciji koliko ga je pogodila ozljeda ..lani je propustio jako puno utakmica...cini se da ce ova sezona biti kopija prosle

  • 19.10.2017.

    1 utakmice odmah ozljede nekih važnih igrača netsi su ionako gotovi

  • Ne_znam_1 19.10.2017.

    Steta.. bas njega uvik ozljede a dobar igrac. Volim ga radi humanitarnih akcija kroz povijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare