To je to što me zanima!

Suze su bile jače od njega: Uh, bilo je teško, ali nisam predao

Imao sam nevjerojatno putovanje ovdje, igrao sam najbolji tenis u životu, rekao je Marin Čilić nakon poraza u finalu Wimbledona. Lomile su ga emocije, baš kao i tijekom samog meča
Vidi originalni članak

Nikad u karijeri nisam predao meč koji sam započeo. Dao sam sve od sebe, rekao je Marin Čilić nakon što je izgubio prvo hrvatsko pojedinačno finale u Wimbledonu nakon Gorana Ivaniševića 2001.

Najbolji hrvatski tenisač borio se s ozljedom stopala i teško je proživljavao meč koji je trebao biti kruna njegove karijere. Ne možemo reći da nas je razočarao, ali njemu samom bilo je najteže što, osim Rogera Federera, za protivnika ima i svoje zdravstveno stanje.

- Imao sam nevjerojatno putovanje ovdje, igrao sam najbolji tenis u životu i želim zahvaliti timu zbog svega što su mi dali - govorio je Marin ne mogavši suspregnuti suze.

- Naravno, teško mi je zbog svih navijača u Hrvatskoj. Dao sam sve od sebe, nadam se da ću se vratiti - zaključio je Marin koji će u ponedjeljak zadržati šestu poziciju na ATP-ljestvici, ali i povećati bodovnu razliku u odnosu na Dominica Thiema na 1045 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • 17.07.2017.

    Ajde sta kmecis

  • PetarRadonjic 17.07.2017.

    shvatite jedno daje us open uzeo bas preko njega

  • Gogz_1 17.07.2017.

    Ako ga je boljelo stopalo kako je to moglo utjecati na ruke i na prvi servis?

Komentiraj...
Vidi sve komentare