To je to što me zanima!

Suze za pokojnog oca: Darijo Srna zaplakao na Lijepu našu

Iako se u potpunosti koncentrirao na Češku i poručio kako je spreman za vrlo važnu utakmicu na Euru, Darijo Srna nije mogao suspregnuti suze za pokojnog oca tijekom intoniranja himne
Vidi originalni članak

Emocije su za kapetana "vatrenih" jednostavno bile prejake.

Posljednja želja Uzeira Srne, Darijova oca, bila je da mu sin odigra Euro s "vatrenima" njemu za ljubav. Hrvatska 11-ica to je i učinila. Darijo, međutim, nije mogao suspregnuti suze tijekom intoniranja "Lijepe naše" uoči utakmice protiv Češke.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • biberrr 19.06.2016.

    Darijo se već davno upisao u hrvatske legende,i kao nogometaš,i kao čovjek. Uvijek daje maksimum i igra sa srcem,njega se ne može vidjeti da šeće po terenu.

  • Bene1705 18.06.2016.

    To se zove ljubav i srce koje kuca za domovinu i oca. Kad god nas netko pokuša ujediniti da naše srce kuca za jednu i jedinu Hrvatsku, nađu se oni koji hoće uništiti tu "slučajnu" zemlju. Žao mi je ovih naših divnih dečki koji su ostavili dušu i srce za našu lijepu domovinu na terenu, a šaka osvetnika koji nemaju hrabrosti da se suoče direktno sa protivnikom terorizira cijeli narod. Dečki bili ste dobri na terenu i ništa vam ne treba zamjeriti. Mi smo i dalje uz vas. Većina Hrvata još uvijek voli svoju zemlju i ponosno je na nju.

  • Marginalac 1 18.06.2016.

    Kada sam vidio Srnu....i meni je suza krenula....Srna moja sucut za oca...Malo je ovakvih ljudi kao sto je Dario...ON I SVI U REPKI GINU NA TERENU ZA HRVATSKU .....A sto nam cine ovi hulihani...majku vam j......huliganaku izrodi.....OJ HRVATSKA MATI...TUGUJ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare