To je to što me zanima!

Svađa u Cityju: Mancini u svlačionici vrijeđao Teveza

Roberto Mancini vulgarno je izvrijeđao Carlosa Teveza u poluvremenu utakmice Manchester Cityja i Newcastlea te fizički nasrnuo na kapetana
Vidi originalni članak

J..i si majku, vrištao je trener Manchester Cityja Roberto Mancini u lice svog kapetana Carlosa Teveza. Sve se odvijalo u svlačionici na poluvremenu nedjeljne utakmice između Cityja i Newcastlea. Rezultat je nakon prvih 45 minuta bio 1-1, a baš je Carlos Tevez zabio za 'građane'. No Talijan nikako nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi i to im je rekao. Carlos mu se suprostavio pokušavajući opravdati suigrače defenzivnom taktikom. E na to je Mancini tek poludio i jasno odlučio pokazati tko je šef u svlačionici. Unio se u lice Tevezu i počeo mu vrijeđati majku, na što temperamentni Argentinac nije ostao hladan. Dapače, ustao je i krenuo se fizički obračunati s trenerom, no igrači su ih uspjeli razdvojiti da se ne 'poubijaju' već na poluvremenu. Nakon što se Tevez smirio i sjeo na klupu Mancini je nastavio vikati na igrače i ubrzo je izletio u tunel koji vodi na travnjak.
Argentinca je zamijenio u 86. minuti, a po izlasku dvojica zaraćenih 'građana' smireno su se rukovala. Čini se da je Mancinijeva metoda ipak dala ploda jer City je pobijedio 2-1 golom Johnsona u 75. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_29435 05.10.2010.

    jedan apsolutni nenaliza i beskičmenjak a drugi ko\' odmetnuti sin iz džungle!!!!!!!

  • m4j 05.10.2010.

    zašto je tevez kapetan?????????

  • senator 05.10.2010.

    igro sam s njima u manageru i sve poharao,nek mene uzmu za trenera xDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare