To je to što me zanima!

Svađa zbog Modrića: Perez je htio dovesti Cazorlu ili Silvu

'Predsjednik Florentino Perez je forsirao dovođenje Santija Cazorle iz Malage ili Davida Silve iz Manchester Cityja. No Mourinho je bio uporan. Čak su se sukobili'
Vidi originalni članak

Doveli su najboljeg trenera na svijetu, plaćaju ga više od deset milijuna eura na godinu i zato ga moraju slušati. Čak ni prvi čovjek kluba ne želi proturječiti Joseu Mourinhu.

Portugalac je Luku Modrića pratio jako dugo, a “zaljubio” se u njega gledajući ga protiv Španjolske na Euru. I više nije bilo dvojbe, želio je samo njega. Tako se i ponašao cijelo ovo ljeto. Luka je jedino pojačanje koje je stiglo na Santiago Bernabeu ovog ljeta.

- Predsjednik Florentino Perez nije se slagao s njim, on je forsirao dovođenje Santija Cazorle iz Malage ili Davida Silve iz Manchester Cityja. No Mourinho je bio uporan u želji da dovede Modrića. Zbog toga su čak i ušli u manji sukob - rekao nam je španjolski novinar koji jako dobro poznaje odnose u Realu.

Mourinho je Modrića želio prije svega zbog polivalentnosti. Najskuplje hrvatske noge u povijesti mogu “operirati” na nekoliko pozicija, pa je Mou jednim potezom želio dobiti puno veće mogućnosti nego lani.

Iz momčadi će, kad Luke uđe u formu, vjerojatno ispati Sami Khedira, a sve opasnije “visi” i Mesut Özil.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • AnteG 30.08.2012.

    Xavi im je već u godinama - takvog igrača više nemaju - niti sličnog! villa sjedi na klupi nezadovoljan, a tello igra :)) fabregasu je tito rekao da mu ne treba :D još malo, vrlo malo i PSG će poslati ponudu za messija i ovaj će otići iz luzerske ekipe! KAJ je počeo! :D tako im i treba kad su uz pomoć suca pokrali one trofeje LP! Još im ne mogu zaboraviti kako su oni i onaj Ovreboo pokrali Chelsea! ;)

  • AnteG 30.08.2012.

    za te face luzerske messija i guardiole ja živim! Hvala ti Murinho! ;)

  • AnteG 30.08.2012.

    ti igrači su solidni ali nikako nisu klase za Real, Marcelo je još ok, ali u fazi obrani je isto ko i naš pranjić - očajan je! ;) a na poziciji krila nikad neće igrat dok je Ronalda koji je 10 puta kompletniji igrač i najbolji igrač uz messija danas! Higuain je marginalac, igrač fenomenalne tehnike, slabijim klubovima će ćesto utrpati po 3 komada, ali u najjačim utakmicama dok dođu najjači stoperi on ne postoji! Eto da je danas Real imao umjesto njega Drogbu zabio bi im 5,6 komada ;) ovaj zicere promašuje! arbeloa?!?! Nikako klasa za Real, evo i sad prošlu tekmu u prvenstvu im je skuhal gol koji ih je koštao boda, a možda i pobjede na kraju krajeva - ovako su zbog njega izgubili - PRESPOR je u reakcijama! ;) diarra? moćan u duelu, ali slab s loptom, gol s udarca nije zabiooooo, ne sjećam se ;) slaba kontrola i tehnika, bez driblinga, da ne govorim o predaji lopte na udaljenost veću od 10metara - KOMA! Barcelona definitivno ima mnogo jače igrače od Reala, ali što im to vrijedi kad ovi imaju najvećeg nogometnog genija svih vremena! :D uživam u gledanju njegovog nogometa! PA čovjek s tim marginalcima ovu barsu pretvara u najveće luzere današnjeg doba! Pepeja je potjero da čovjek doma plače i gleda s tv-a kako mu ovaj gazi i uništava njegov trud! jedva čekam dan kad dođe u neki slabiji klub, gdje će ga ostali gaziti.... hahaa - one njegove glupe face... luzerske ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare