To je to što me zanima!

'Švabe' srušile HSV i u uzvratu, Bundesliga ostaje u Stuttgartu!

Kittel je doveo domaćina u vodstvo već u 6. minuti, no sve nade HSV-a ugasio je Millot dvama golovima početkom drugog poluvremena. Sosa je igrao do 67. minute
Vidi originalni članak

U uzvratnoj utakmici doigravanja za Bundesligu, Stuttgart je u Hamburgu slavio 3-1 protiv HSV-a i ukupnim rezultatom 6-1 izborio ostanak u njemačkoj eliti!

Sonny Kittel doveo je domaćina u vodstvo već u 6. minuti za veliku euforiju među navijačima na stadionu, no sve nade HSV-a ugasio je Stuttgartov Enzo Millot dvama golovima početkom drugog poluvremena (48', 64'). Konačni rezultat postavio je Silas u 97. minuti.

Borna Sosa, koji je u prvoj utakmici asistirao za dva gola, igrao je do 67. minute, a samo trenutak ranije dobio je žuti karton.

STUTTGART RAZBIO HSV Nijemci hvale Hrvata: Stuttgart ima dobre šanse za ostanak zahvaljujući Sosinoj lijevoj nozi POGODIO GA U 'TREPAVICU' VIDEO Sosa je dvaput asistirao u Stuttgartovoj utakmici sezone

Hrvatski reprezentativac nema previše vremena za odmor jer će se nakon posljednje klupske utakmice u sezoni pridružiti 'vatrenima' u Rijeci, a je li ovo bila njegova zadnja utakmica za Stuttgart, tek ćemo vidjeti...

Podsjetimo, iz Bundeslige su ove sezone ispali Schalke i Hertha, Darmstadt se vraća nakon šest godina, dok će Heidenheim prvi put igrati u njemačkoj eliti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 06.06.2023.

    Plaće u javnim službama, osobito u zdravstvu nisu porasle pošteno od kad je Hebrang bio ministar.Sve nakon toga bile su muljaže kroz načina obračuna plaće.Ukinuli su topli obrok koji bi trebali vratiti,naknade u novčanom obliku za tjelesno oštećenje isto.Plaće trebaju pratiti inflaciju pod obavezno.Sem toga ne mogu se načuditi ljudima koji primaju plaću na ruke i onda kukaju jer dok ima para ima i muzike, starost brzo dođe.Također Hrvati nisu narod poput Francuza koji će se oštro suprostavljati vlasti.Da nije počela predizborna kampanja figu bi dobili povećanje plaće što god Plenki sr..o.

  • ante-portas 06.06.2023.

    FC St.Pauli je pravi Hamburski tim, s navijacima iz cijekog svijeta.

  • 06.06.2023.

    tri godine su bili cetvrti pa dvi godine treci.u 99minuti ostanu bez direktnog plasmana u prvu ligu.bas nema srece ovaj hsv.postali su proklet klub.golmanu je za 2-1 krivo doda i poklonija gol.nevjerovatno koliko su nsretni postali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare