To je to što me zanima!

Svaguša: Ne pitajte ništa, nisam ja dovoljno stručan

Na božićnom domjenku predsjednik Hajduka je u svom stilu komunicirao s novinarima. I pritom se cinično smješkao i upućivao na Ivicu Šurjaka
Vidi originalni članak

Klapa Solin je otpjevala novu pjesmu posvećenu 100. rođendanu Hajduka, klupski kuhari su pripremali delicije, a predsjednik kluba je cinično zahvaljivao.
- Dosadašnja suradnja s novinarima bila je odlična, zahvaljujem se na tome svim predstavnicima medija - rekao je na Hajdukovom božićnom domjenku Joško Svaguša. A prvi čovjek splitskog kluba od svog dolaska na Poljud s novinarima - ne razgovara. Po svom dobrom starom običaju, ni ovoga puta nije želio odgovarati na pitanja o njegovoj viziji napretka Hajduka ili o eventualnim transferima.
- Nemojte mene ništa pitati, nisam vam ja dovoljno stručan. Evo, pitajte Šurjaka - s podrugljivim smiješkom rekao je Svaguša.
Ali Šurjak je suspendiran, zabranjeno mu je govoriti, uzvratili su novinari.
- Da, zabranjeno je - zaključio je Svaguša još jedan “razgovor”.
Gradonačelnik Željko Kerum na domjenku se nije ni pojavio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • casio 22.12.2009.

    Nogomet je umro na ovim prostorima sa raspadom Jugolige ..Svaka čast repki.

  • pero 4000 21.12.2009.

    krafne,kiflići,mafija i lopovi joško svaguša,joško svaguša KAKO NEMAŠ OBRAZA?????????\'

  • user_34983 21.12.2009.

    čuo sam već sto puta pjesmu 80-te, al još treba napisat 90-te (ne onu kao p.kazalište). kako se ova bahata spodo0ba koja nezna ni hrvatski jezik već jezik zaseoka svaguše može toliko uzdignit zadnjih 10 godina da kupi diva splita i okolice-bobisa? čudno je tu nešto. hajdu je svetinja, ne kužiš ti to svaguša, a zahvaljujući torcidi, na njemu češ zube polomit. prevelik zalogaj. najveći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare