To je to što me zanima!

Svaguša zagonetan u vezi Barcelone: Vidjet ćemo!

Razlog njegova posjeta katalonskom klubu je pokušaj da za stoti rođendan Hajduka, u veljači 2011. godine na Poljud dovede upravo Barcelonu
Vidi originalni članak

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša vratio se iz Barcelone u Hrvatsku, no odbio je dati bilo kakvu izjavu o svom posjetu do petka ujutro, kada bi se trebao obratiti novinarima. Razlog njegova posjeta katalonskom klubu je pokušaj da za stoti rođendan Hajduka, u veljači 2011. godine, na Poljud dovede upravo Barcelonu. Svaguša se sastao sa nekolicinom čelnika ponajbolje svjetske momčadi, a navodno je među njima bio i brat trenera Guardiole, no, detalji sastanka, kao ni ishod još uvijek nisu poznati. Gostovanje Barcelone na Poljudu mnogi smatraju nemogućom misijom i utopijom grupice entuzijasta na čelu s predsjednikom Hajduka, no on se na to samo smješka i odgovara sa, vidjet ćemo. Vremena za pregovore naizgled ima dovoljno, no veliki klubovi poput Barcelone kalendar svojih nastupa pune i više od godinu dana unaprijed. Hajduk to ne radi, a najbolji je primjer da još uvijek nije poznato ime protivnika s kojim će zaigrati na Poljudu za 15 dana, 13. veljače, kada slave 99. rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dinamo 28.01.2010.

    je a croatia sesvete će dovesti za svoj rođendan manchester united na prijateljsku utakmicu.dajte molim vas hajduk ne može dovesti svoju rezervnu momčad a kamoli barcelonu

  • mangart 28.01.2010.

    dragi dinamovci, hajduk će sigurno nekoga dovest na 100-tu obljetnicu i nema potrebe da se vi time zamarate. makar to bio teteks iz tetova, a vi, kad točno utvrdite kad ste osnovani, moći ćete o tome razmišljati.

  • Visca_Barca 28.01.2010.

    @zizula - imas pravo, zasto bi isli kod najtrofejnijeg hrvatskog kluba, koji zadnjih 5 godina bere naslove hrv. prvaka i daje europi vrhunske igrace kad moze ici kod davljenika uz splita, nasega hajduka d.o.o.

Komentiraj...
Vidi sve komentare