To je to što me zanima!

Svaka čast! Francuzi došli u svlačionicu i čestitali Hrvatima

Iako ih je pred 25 tisuća domaćih navijača dočekao bolan poraz od Hrvatske, Francuzi su pokazali dostojanstvo i otišli srdačno čestitati našim igračima u svlačionicu...
Vidi originalni članak

Dok je francuska televizija pokazala nedostatak poštovanja prekinuvši prijenos dodjele trofeja hrvatskim tenisačima, francuski tenisači su pokazali poštovanje, onu ljudsku stranu unatoč porazu na domaćem terenu.

Iako ih je pred 25 tisuća domaćih navijača dočekao bolan poraz od Hrvatske, Francuzi su pokazali dostojanstvo i otišli srdačno čestitati našim igračima u svlačionicu. Slike su oduševile sve, jer zapravo je ovo i ključ svega. Nađi su u tome trenutku slavili u svlačionici uz šampanjac i hrvatske pjesme, a čestitke su primili sa smiješkom.

U sportu ima poraza i pobjeda, ali uvijek treba biti dostojanstven i pokloniti se suparniku koji te pobijedio. Tako se pokazuje jesi li čovjek ili nisi. A Francuski tenisači su pokazali da jesu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • lilyan 26.11.2018.

    tako se ponašaju pravi sportaši, svaka čast

  • 26.11.2018.

    svaka čast Francuzima, Noah je legenda

  • slavko11 25.11.2018.

    Aa on dolazi često to mi je susjed i njegova djeca cesto dolaze ljeti a i ja također dolazim, mada nemam dole nikoga prazna kuca,meni je stric pok. Franjo iz DMOgrađenika .

Komentiraj...
Vidi sve komentare