To je to što me zanima!

Svaka čast: Kaka odbio primati plaću u Milanu dok je ozlijeđen

Od Milana ne želim ništa, osim ljubavi i potpore. Zbog toga sam odlučio ukinuti svoja primanja od kluba, sve dok se u potpunosti ne oporavim, rekao je Kaka
Vidi originalni članak

Brazilac Kaka ovog je ljeta napustio Real i vratio se u Milan, klub u kojem je igrao najbolji nogomet u karijeri. Govorio je tada da se napokon vratio kući te da se na taj korak odlučio iz ljubavi prema klubu i navijačima. A sad je to i dokazao. 

Naime, Kaka je protiv Torina po drugi put debitirao za Milan, ali se ozlijedio i mogao bi pauzirati mjesec dana. Zbog toga je odlučio da u tom razdoblju neće primati plaću.

- Od Milana ne želim ništa drugo osim ljubavi i potpore. Zbog toga sam odlučio ukinuti svoja primanja od kluba, sve dok se u potpunosti ne oporavim - rekao je Kaka.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • akrobatrider 18.09.2013.

    sada kada je propao kao igrač a zaradio milijune da bi se što bolje ponovo uvukao bišim navijačima oporavljat će se besplatno! da mu je stalo do ovoga kluba koji je od njega stvorio igrača nikada nebi otišao u real niti bi se iz njega vratio da je tamo uspio. samo vi naivci vjerujte ovakvima

  • maryyy 17.09.2013.

    svaka čast, rijetki nogometaši su danas takvi, ovo treba cijeniti

  • IgorJerković 17.09.2013.

    Šteta..baš nema sreće s tim ozljedama..dok je igrao za Real, malo malo je bio ozlijeđen i evo sad nije pošteno počeo igrat odmah ozljeda..ali je s ovim činom pokazao kakav je gospodin i da nije jedan od onih koji danas igraju samo zbog para..pristao je na smanjenje godišnje plaće i to s 10 mil na 4-5 mil, i sad još ne želi primanja dok je van terena...to je ljubav i želja za igrom..respect Kaka!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare