To je to što me zanima!

Svaka čast: Navijači Atletica igračima skandirali 'šampioni'

Oko 150 vjernih navijača pojavilo se na aerodromu priredivši topli i emotivan doček Atletico Madridu nakon poraza u finalu LP-a. Skandiranjem su ganuli Simeonea...
Vidi originalni članak

Madrid je u nedjelju bio podjeljen emocijama - dok je onaj 'bijeli' dio grada slavi deseti europski naslov Reala, 'crveno-bijeli' je plakao zbog poraza Atletica.

No unatoč tome Diegu Simeonu i njegovim igračima, vjerni navijači, njih oko 150, priredili su topli i emotivan doček svojim junacima.

Nogometaše Atletica, a pogotovo trenera iznenadio je i ganuo prijem navijača, koji su skandirali 'šampioni' što su mogli i biti da u trećoj minuti nadoknade nisu primili gol od Sergija Ramosa.

Bez obzira za to navijači nisu zaboravili što je Simeone napravio ove sezone za momčad Atletica donijevši mu prvi naslov u Primeri nakon 18 godina.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zokinjo 27.05.2014.

    Čestitke Atleticu i Simeoneu, kapa dolje i respect:-)

  • robert borić 26.05.2014.

    ne možeš protiv lopovluka i namještanja

  • Mthesecond_ It_s ok 26.05.2014.

    Za mene su moralni pobjednici..Zaslužili su i taj naslov al im sreća nije bila naklonjena (Real se provukao kroz iglene uši) Bez obzira na sve mogu biti ponosni na sebe i svoje izvedbe ove sezone..Želim im da budu konkurentni i iduće sezone...

Komentiraj...
Vidi sve komentare