To je to što me zanima!

Svaka čast, sudac: Na Alexovu oproštaju ispisao ime sprejom

Jedan brazilski sudac odao je počast bivšem veznjaku Fenerbahçea Alexu (37) ispisavši njegovo ime sudačkim sprejem na travnjaku tijekom oproštajne utakmice
Vidi originalni članak

Sudački sprej primarno služi za označavanje mjesta izvođenja slobodnog udarca te mjesta stajanja živoga zida u nogometu, no jedan se Brazilac briljantno dosjetio nečeg dosad neviđenog. I izveo to.

Tijekom oproštajne utakmice Brazilca Alexsandra de Souze , poznatijeg kao Alex, sudac je ispisao nogometaševo ime kada je ovaj izvodio slobodni udarac.

Alex je u bogatoj karijeri igrao uglavnom za brazilske klubove (Coritiba, Palmeiras, Flamengo, Cruzeiro), a imao je i dvije europske epizode; kraću u Parmi te puno dužu i važniju u Fenerbahçeu. S istanbulskim je klubom osvojio tri naslova prvaka, jedan kup i jedan superkup.

U prijateljskoj oproštajnoj utakmici na Allianz Parqueu u São Paulu momčad Palmeirasa iz 1999. pobijedila je sastav Alexovih prijatelja 5-3.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nino96 29.03.2015.

    ljudina

  • Stručni komentator 29.03.2015.

    originalno, za očekivati je da će se sada početi masovno kopirati.

  • Don 21 29.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare