To je to što me zanima!

Svaka čast: Za djecu organizirali besplatnu školu boksa u srcu prirode na jarunskom jezeru!

Osim boksa, naši će polaznici kroz mjesec dana u ljetnoj školi savladati elemente gimnastike, koordinacije, agilnosti i osnovne fizičke spreme, objašnjava Tomo Kadić iz Gladijatora
Vidi originalni članak

Ako ne idete na ljetovanje, ostat ćete u Zagrebu, ne očajavajte. Iz BK Gladijator osigurali su za djecu od 7-14 godina besplatnu školu boksa. Znači, mjesec dana, uz obučene trenere i bivše boksače, možete proći osnove boksa. 

- Prvi puta u Zagrebu, Gladijatori vam omogućuju BESPLATNU školu boksa u srcu jarunskog zelenila na otvorenom (pored Skate parka RŠC Jarun) od 1. kolovoza do 1. rujna! Boks nije sport u kojem su bitni samo udarci, već i savladavanje obrana kako biste stekli sigurnost u sebe.

Također, sadrži puno motoričkih pokreta koji će unaprijediti vaše tjelesne sposobnosti. Osim boksa, naši će polaznici kroz mjesec dana u ljetnoj školi savladati elemente gimnastike, koordinacije, agilnosti i osnovne fizičke spreme - objasnio je Tomo Kadić iz BK Gladijator.

Pa, ako se već odlučite, evo i program i raspored treninga.

Škola boksa prve razine znanja (Level 1)

Ponedjeljak - 18:00h - BOKS

Utorak - 18:00h - TRENING KOORDINACIJE

Srijeda - 18:00h - BOKS + GIMNASTIKA

Četvrtak - 18:00h - TRENING SNAGE

Subota - 18:00h - BOKS

Nedjelja - 18:00h - TRENING AGILNOSTI 

- Oni najuporniji mogu trenirati i dvaput dnevno, ujutro od 10 i poslijepodne od 18 sati - poručuju iz Gladijatora.

Eto, zaista hvale vrijedna akcija, ne samo za djecu već i za sve koji se žele rekreativno baviti sportom i koji će ljeto provesti u Zagrebu. U srcu zelenila, na Jarunu možete doći i rekreirati se... Svaka čast za ideju i realizaciju projekta. U vremenima kad se baš sve naplaćuje ima ljudi koji će djecu trenirati - besplatno.... 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare