To je to što me zanima!

'Svaka godina je Liverpoolova pa uspiju izdržati do listopada'

Sad su konačno u pravoj utrci za naslov i bit će zanimljivo vidjeti kako će se sve rasplesti, dodao je novi menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer uoči velikog derbija
Vidi originalni članak

U nedjelju u 15 sati igra se najveći engleski derbi - između Manchester Uniteda i Liverpoola. Domaćin s Old Trafforda na čudan način će dočekati goste iz Liverpoola, koji na gostovanje stižu izjednačeni na prvom mjestu Premier lige s Unitedovim gradskim rivalom Manchester Cityjem.

Bit će to utakmica puna intenziteta jer se United, pak, s druge strane bori za ulazak u Ligu prvaka nakon što je doživio preporod pod novim menadžerom Oleom Gunnarom Solskjaerom. Upravo je Norvežanin osvojio najviše bodova od svih menadžera u prvih devet utakmica na klupi 'crvenih vragova' (25), a otkad je stigao Paul Pogba igra kao preporođen.

- Imam puno prijatelja navijača Liverpoola i svake godine slušam kako je ovo njihova godina. I svaki put izdrže eventualno do listopada i onda kažu 'OK, sljedeće sezone ipak'. Sad su konačno u pravoj utrci za naslov i bit će zanimljivo vidjeti kako će se sve rasplesti - rekao je uoči velikog derbija nekadašnji napadač Manchestera.

- No, to se nas ne tiče. United se ne smije zadovoljavati samo činjenicom da je ušao među četiri najbolje engleske momčadi. Imati prenisko postavljene ciljeve opasnije je od previsokih - dodao je.

Liverpool je na Old Traffordu zadnji put slavio 2014. godine rezultatom 3-0. Tada je Steven Gerrard postigao dva gola, a Suarez je dodao treći.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • silaaa 24.02.2019.

    Ništa od liverpoola ni ove godine, nacekati ce se oni jos jedno 20 godina. Danaas ako uzmu i bod, dobro su prošli

  • 24.02.2019.

    Ma idemo danas razbiti taj Liverpool Jedva cekam utakmicu, najavila se ženina sestra da ce doci u posjetu Ma u 14:45 ce letit obe samo tako

  • Sibila Smežuranić 24.02.2019.

    Ako Liverpool osvoji ja se učlanjujem u Hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare