To je to što me zanima!

Svaki ima svoju: Luka i društvo dobili personaliziranu Fifu 18...

Fifa 18 izlazi na svim platformama, a na 'coveru' je glavna zvijezda Cristiano Ronaldo, koji je po ocjenama i najbolji igrač u igri u kojoj, unatoč svim licencijama, nećete moći zaigrati Ligu prvaka i Europsku ligu
Vidi originalni članak

Fifa 18, po mnogima u zadnje vrijeme druga najbolja nogometna simulacija koja godinama fanove privlači licencijama, atmosferom, ali ne i toliko uvjerljivim gameplayom kao konkurentni PES, ima ekskluzivan ugovor s Real Madridom pa su igrači 'kraljevskog' kluba u igri prezentirani do najsitnijeg detalja. Hrvatske nema, ona je licencirana u konkurentnom PES 2018 koji je već izašao.

Modrić, Ronaldo, Bale i društvo dan prije službenog izlaska Fife 18 u Europi (29. listopada), dobili su svoje personalizirane kopije igre, a na svakoj je broj koji nose.  Ovogodišnju verziju, kao i onu lanjsku, pokreće Frostbite, ima dosta poboljšanja, posebno u gameplayu koji je, sudeći po demo verziji, dosta sporiji od prethodnih verzija, ali kao i prethodnih godina, igra ne donosi ništa revolucionarno.

Fifa 18 izlazi na gotovo svim platformama, a na 'coveru' je glavna zvijezda Cristiano Ronaldo, koji je po ocjenama i najbolji igrač u igri u kojoj, unatoč svim licencijama, nećete moći zaigrati Ligu prvaka i Europsku ligu, kao ni utakmice na Barceloninom Nou Campu za koji je ekskluzivno pravo dobio Konamijev Pro Evolution Soccer.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Leftybaby 29.09.2017.

    Ko bi uopce igrao ligu prvaka kad vec ima na fifi FUT champions... to je nesto najbolje.. igrao sam do pes 11 i presao na fifu i svake god dam priliku pesu ali igra je i dalje smece... Lp

  • Karadarko_1 29.09.2017.

    Grozan režimski antipatični klub Real.Takvi uništavaju draž nogometa.

  • bulldogzg 28.09.2017.

    Dobro da su im poslali koji primjerak jer ne znam kako bi si inace priustili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare