To je to što me zanima!

Sve bolji Robert Murić i zabija i asistira, a sada ide na Dinamo!

Kod Rudeša je vrhunski astistirao Haliloviću, protiv Istre iz kornera namjestio gol Gorgonu pa onda i sam zabio... Rijeka je druga, Robert Murić je uhvatio formu, a u nedjelju u Maksimiru napada europski Dinamo
Vidi originalni članak

U moru ozljeda uz poneki oporavak najbolje što se Rijeci može dogoditi je: sve bolja forma zimskih pojačanja. Još se čeka na povratnički debi Ivana Tomečaka, a formu polako, ali sigurno dižu Tibor Halilović i - Robert Murić.

U pretprošlom kolu kod Rudeša Murić je vrhunski astistirao Haliloviću, a protiv Istre iz kornera namjestio gol kapetanu Gorgonu pa onda i sam zabio.

Rijeka je daleko od željene razine igre, šef Igor Bišćan i sam kaže "jednostavno se moramo krpati i progurati kroz ovo razdoblje pehova". I dobro se krpaju i guraju. Unatoč ne posebno blistavim predstavama opet su sami na drugom mjestu.

Murić je nogometnu školu prošao u Dinamu s kojim se rastao sa puno gorčine, teških riječi pa čak i prijetni i sudskih postupaka, a u nedjelju - dolazi u Maksimir. 'Probuđeni' i sve bolji Murić sa drugoplasiranom Rijekom na noge šampionu, vodećem i europski jakom Dinamu. Klubu u kojem je ponikao, u kojem je naznačio status jednog od najvećih hrvatskih nogometnih talenata, zasad - nepotvrđen u četiri i pol godine u Nizozemskoj, Italiji i Portugalu.

Inače, nakon poziva vrataru Simonu Slugi u hrvatsku reprezentaciju danas su s Rujevice objavili da su pozive u najbolje selekcije svojih zemalja dobili i Darko Velkovski (Makedonija) i Stjepan Lončar (BiH). Lončareva BiH će u kvalifikacijama za Euro 2020. igrati protiv Armenije i Grčke (23. ožujka u Sarajevu i 26. ožujka u Zenici), a Makedonija s Velkovskim 21. ožujka u Skoplju igra protiv Latvije pa 24. ožujka gostuje u Ljubljani kod Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • danec 05.03.2019.

    Nek zahvali pohlepnom tatici. Sad igra u reci. O majko mila, nakon toliko godina nestanka. Sad bi sve dao da osjeti travnjak Maksimira. A da je ostao sad bi igrao u premijerligi. A zahvaljujući tati igrat će protiv rudesa. I prijateljske u kostreni.

  • dies123 05.03.2019.

    Ček, kaj taj ne igra u Ajaxu?

  • Samarsa 05.03.2019.

    Bas protivnici po mjeri Murica. Da mu tata nije usrao karijeru danas je mogao biti top igrac,ovako kao i dosta igraca prije njega povratak u hnl i realnost igranja u 2 raurednim klubovima europe i to ako bude interesa za njega. Ri svaka cast na dobtmrom potezu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare