To je to što me zanima!

Sve ili ništa za rukometašice: Ajmo, cure u borbu za medalje

Ovo nam je utakmica života, ići ćemo sto na sat, kaže naša najbolja rukometašica Andrea Penezić uoči velikog četvrtfinala sa Španjolkama na Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Jedanput ti se pruža prilika igrati za medalju na Olimpijskim igrama. Ovo ne smijemo propustiti, rekla je kapetanica naših rukometašica Miranda Tatari.

Četvrtfinalnu utakmicu Olimpijskih igara sa Španjolskom izabranice Vladimira Canjuge igraju danas u 14.30 sati i uvjerene su u prolazak u polufinale.

- Španjolke su baš protivnice po mjeri, preko njih možemo ostvariti svoje snove, osvajanje olimpijske medalje - kazala je Kristina Franić, a nadovezala se Andrea Penezić:

- Pokazale smo da možemo dobiti baš sve protivnice. Ovo nam je utakmica života!

Ekipe se izvrsno poznaju, naše su djevojke dvije pripremne utakmice sredinom srpnja igrale baš protiv “furije”. Jednu su dobile 30-26, drugu izgubile 29-27. Najvažniju su odigrale u svibnju, na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u španjolskoj Guadalajari. Hrvatska je tad tijesno pobijedila 23-22 i izborila London.

- Ponosan sam na svoje cure. Sad napokon i one znaju ono što sam im cijelo vrijeme govorio, a to je da mogu pobijediti baš svakog - ponosno je zborio hrvatski izbornik Vladimir Canjuga uoči četvrtfinalnog sraza sa Španjolkama.

Kladionice malo više vjeruju našim djevojkama, na pobjedu Hrvatske koeficijent je 2, a na Španjolke je 2,10.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • BIRAJ.online 07.08.2012.

    loša, glupa, neinteligentna igra... katastrofa... ovo kao da su se cure iz sopinga skupile i vidjele nesto okruglo i pokusavaju nestp igrati...

  • shalle 07.08.2012.

    Prilika života ,cure ostavite srce na terenu,uz vas smo svi

  • ping-pong 07.08.2012.

    Ajmo cure, pokažite da smo rukometna velesila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare