To je to što me zanima!

Sve jača konkurencija Petriću: Darren Bent dolazi u Fulham?

Fulham u zimskom prijelaznom roku u svoje redove želi dovesti napadača Aston Ville Darrena Benta. Tako će još više zaoštriti konkurenciju Mladenu Petriću
Vidi originalni članak

Nakon dolaska Dimitra Berbatova, Huga Rodallege i Mladena Petrića ovog ljeta, trener Fulhama Martin Jol želi još jedno vrhunsko ime u napadu. U siječnju će na adresu Aston Ville poslati ponudu od 15 milijuna eura za Darrena Benta.

Bent je donedavno bio kapetan momčadi iz Birminghama, ali u posljednje vrijeme pao je u nemilost trenera Paula Lamberta, koji ne želi otkriti razloge zbog čega ga je prebacio na klupu.

U posljednjem prvenstvenom kolu u kojem je Aston Villa odigrala s Norwichem 1-1 Bent je u igru ušao tek u 69. minuti.

Trener Fulhama Martin Jol smatra kako bi Bent zajedno s Berbatovim činio napad iz snova te je spreman platiti 15 milijuna eura. Upitno je hoće li Aston Villa pristati prodati igrača za kojeg je 2011. godine platila Sunderlandu odštetu od 27 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • phoenix123456 29.10.2012.

    Ja ne znam gdje vi skupljate te neistine, Lambert je rekao svoje NEMA PRODAJE! To je ipak najbolji igrač Aston Ville.

  • LebronPetrovic 29.10.2012.

    Bent vozi Bentley !

  • TražimPrave Dojave 29.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare