To je to što me zanima!

Luka platio ručak suigračima, nitko nije pozvao Mourinha...

Kapetani Reala, Sergio Ramos i njegov zamjenik, Iker Casillas, organizirali su ručak na koji je momčad otišla nakon treninga. Tamo nije bilo trenera Josea Mourinha...
Vidi originalni članak

Nasmiješeni Iker Casillas, Pepe u dobrom raspoloženju. Čovjek bi pomislio da su sve nesuglasice između igrača Reala i Josea Mourinha riješene. Ali nisu. Realovci su se nakon treninga zaputili na ručak u restoran u predgrađu Madrida. AS piše kako su ručak platili novopridošli igrači Reala, Luka Modrić, Diego Lopez i Essien. 

No tamo nije bilo Mourinha. On je imao nekog drugog posla. Ručak su organizirali kapetani, Sergio Ramos i zamjenski kapetan Iker Casillas. Tako su htjeli "podići" momčad tri dana uoči finala Kupa kralja u kojem Real Madrid igra protiv Atletica. 

Očito su kapetani procijenili kako je bolje da se motiviraju bez svog trenera i ljudi iz stručnog stožera. Pepe je nedavno prozvao Mourinha zbog odnosa prema legendi kluba, Ikeru Casillasu. Nije dugo trebalo čekati na Mourinhov odgovor.

Jose je odgovorio Pepeu da je frustriran jer mu je mjesto u prvih 11 uzeo dječak Varane. Sve je izvjesnije da će Mourinho na kraju sezone pokupiti kofere...

Fotografiju s ručka pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • makshardcore 16.05.2013.

    ja ću im ispeći kraljevski roštilj za puno manje novaca...

  • Yassa 15.05.2013.

    ode luka u drugu ekipu a možda i na drugi klub dosta je bilo i previše

  • ak1990 15.05.2013.

    jeo je doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare